Nykredit

Nykredit,

København
06-03-2018

Privatrådgiver til Direkte Kunderådgivning Region København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
06-03-2018
Udløber:
26-03-2018
Kviknummer:
LJA-57314793
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en privatrådgiver, der ønsker at være med til at opfylde Nykredits kundeløfte. Har du lyst til at videreudvikle dit talent og samtidig sikre en høj kundetilfredshed hos Nykredits kunder så er dette jobbet for dig.

  

Dit kommende job

Du bliver en del af Direkte Kunderådgivning, hvor høj kundetilfredshed er vores vigtigste opgave. Vi gør alt for at give kunderne den bedste rådgivning hele vejen rundt om deres økonomi og er nysgerrige efter at høre om kundernes behov, ønsker og drømme. Vi vil være dem, der identificerer alle de økonomiske aspekter i kundernes økonomi også dem de ikke selv kender. Det er derfor vigtigt, at du er 100% til stede, hver gang telefonen ringer.

 

Dine ansvarsområder bliver:

 

  • rådgivning af kunder hele vejen rundt om kundens økonomi

  • høj tilgængelighed på telefonen og de digitale medier

  • tiltrække nye gode kunder via dit eget og kunders netværk

  • yde sublime kundeoplevelser via telefon og online møder når det passer kunden.

 

Du kan forvente at blive en del af en nytænkende boligbank, der tager udgangspunkt i hele familien. Vores rådgivning kommer hele vejen rundt om familien uanset om det er lån, opsparing, pension, hjemmet eller nye projekter, der er i fokus.

                  

Din erfaring

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. Du trives med en opsøgende adfærd og er god til at holde dig selv til ilden. I en tidligere stilling som privatrådgiver har du opbygget solid erfaring, der gør dig i stand til at rådgive hele vejen rundt om kundens økonomi. Din succes findes i din tilgang til dine kunder, og din interesse for andre mennesker og deres liv.

               

Din nye arbejdsplads

I Direkte Kunderådgivning bestræber vi os på at være boligejernes naturlige valg. Du får 10 dygtige og engagerede kolleger. Godt humør, højt aktivitetsniveau, gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder betyder meget for os. Du vil få mulighed for at arbejde med alle typer kunder. Vi har en frisk og uformel omgangstone. Vores motto er: Vi går ikke på arbejde for sjov men det skal være sjovt at gå på arbejde!

        

Er du interesseret?

Søg jobbet online via knappen herunder. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed, kontakt Kundechef John Nielsen, 29 20 26 03 eller senior rekrutteringspartner Katrine Fleron Qvant, 44 55 18 46.

 

Ansøgningsfrist: 26. marts 2018

 

   

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Jyske Bank
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler