Nykredit

Nykredit,

København
13-09-2019

Privatrådgiver til Direkte Kunderådgivning

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
13-09-2019
Udløber:
30-09-2019
Kviknummer:
LJA-75591973
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en privatrådgiver, der står op for at gøre det nemmere at være boligejer. Har du lyst til at sikre gode kundeoplevelser? Så er dette jobbet for dig.

 

Dit kommende job

Du bliver en del af Direkte Kunderådgivning, hvor sikringen af høj kundetilfredshed er vores vigtigste opgave. Vi gør alt for at give kunderne den bedste rådgivning hele vejen rundt om deres økonomi og er nysgerrige på kundernes ønsker og drømme. Vi vil være dem, der identificerer alle de økonomiske aspekter i kundernes økonomi også dem de ikke selv kender. Det er derfor vigtigt, at du er 100% tilstede, hver gang telefonen ringer.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive kunder hele vejen rundt om deres økonomi

  • sørge for høj tilgængelighed på telefonen og de digitale medier

  • tiltrække nye gode kunder via dit eget og kunders netværk

  • yde sublime kundeoplevelser via telefon og online møder, når det passer kunden.

 

Du kan forvente at blive en del af en nytænkende boligbank, der tager udgangspunkt i hele familien. Vores rådgivning kommer hele vejen rundt om familien, uanset om det er lån, opsparing, pension, hjemmet eller nye projekter, der er i fokus.

             

Din erfaring

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. Du trives med en opsøgende adfærd og er god til at holde dig selv til ilden. I en tidligere stilling som privatrådgiver har du opbygget solid erfaring, der gør dig i stand til at rådgive hele vejen rundt om kundens økonomi. Din succes findes i din tilgang til kunder og i din interesse for andre mennesker og deres liv.

         

Din nye arbejdsplads

I Direkte Kunderådgivning bestræber vi os på at være boligejernes naturlige valg. Du får 9 dygtige og engagerede kolleger. Godt humør, et højt aktivitetsniveau, gode resultater og ikke mindst tilfredse kunder betyder meget for os. Du vil få mulighed for at arbejde med alle typer af kunder. Vi har en frisk og uformel omgangstone. Vores motto er: Vi går ikke på arbejde for sjov men det skal være sjovt at gå på arbejde!

       

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt kundechef Lars Damsgaard, 44 55 85 10 / 61 22 68 90.

 

Ansøgningsfrist: 30. september 2019 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler