Nykredit Sydsjælland

Nykredit Sydsjælland,

Næstved
12-09-2019

Privatrådgiver til Center Næstved

Kontakt

Nykredit Sydsjælland

Dania 15
4700
Næstved
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
12-09-2019
Udløber:
07-10-2019
Kviknummer:
LJA-75565192
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får din egen komplekse kundeportefølje og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Som privatrådgiver skal du være i stand til at yde kompleks og velfunderet rådgivning med særligt fokus på områderne pension, investering og formue. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Ydermere, gør din faglige erfaring, at du er i stand til at identificere muligheder og løsninger, der er ud over det sædvanlige særligt i forbindelse med de større og mere komplekse kundeforhold.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

  • pleje og udbygge din egen attraktive kundeportefølje

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • opbygge varige relationer gennem kvalificeret dialog

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme.

 

Din erfaring

Du er uddannet finansøkonom eller har en HD i finansiel rådgivning og trækker på en tung erfaring inden for rådgivning af privatkunder, hvilket betyder, at du er i stand til at agere kompetencemæssig spydspids inden for pension, investering og formuerådgivning. Med din erfaring følger ansvar, og vi forventer derfor, at det falder dig naturligt at gå forrest i dit team. Samtidig er du ambitiøs, og du formår at skabe den tætte kundedialog gennem kompetent rådgivning og dyb kundeforståelse. Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager endnu et skridt på vejen i din egen karriere.

 

Din nye arbejdsplads

Center Næstved er et stort hus med masser af liv. Vi har en stor privatafdeling, en erhvervsafdeling, og en Private Banking-afdeling og huser desuden også regionens landbrugscenter. Tilsammen er vi +60 dygtige og engagerede medarbejdere med et højt fagligt niveau. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde. Som ansat hos os, kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med specialister og seniorrådgivere. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Jan Finnemann Bøgeskov, 44 55 37 84 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 7. oktober 2019 

 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

 


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler