Nykredit, Center Næstved

Nykredit, Center Næstved,

Næstved
05-12-2018

Privatrådgiver til Center Næstved

Kontakt

Nykredit, Center Næstved

Dania 15
4700
Næstved
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-12-2018
Udløber:
17-12-2018
Kviknummer:
LJA-68587646
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får din egen komplekse kundeportefølje og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder. 

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Som privatrådgiver skal du være i stand til at yde kompleks og velfunderet rådgivning med særligt fokus på områderne pension, investering og formue. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med og kombineret med din høje faglighed, formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Ydermere gør din faglige erfaring, at du er i stand til at identificere muligheder og løsninger, der er ud over det sædvanlige særligt i forbindelse med de større og mere komplekse kundeforhold.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • tilføre nye helkunder og udvikle egen bestående kundeportefølje

  • rådgive kunder inden for bank, realkredit, investering og pension

  • samarbejde aktivt med vores samarbejdspartnere i Nybolig, Estate og Nykredit Forsikring

  • udvikle dine egne kompetencer i et ambitiøst miljø.

 

 

Finansielt uddannet, relationsskabende og aktivt samarbejdende

Du har en finansiel uddannelse og erfaring fra en tidligere stilling som rådgiver. Det er afgørende, at du brænder for kundekontakt og rådgivning, da din succes som rådgiver findes i den forskel, du gør for vores kunders økonomi, drømme og liv. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at skabe den tætte relation til den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.

 

Din nye arbejdsplads

På Center Næstved bliver du en del af et center med 15 kolleger, der alle besidder et højt fagligt niveau. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Der er en uformel omgangstone, og vi lægger vægt på et positivt samarbejde. Som ansat hos os kommer du til at udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med specialister og dine andre kolleger. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt privatkundechef Stina Duevang, 44 55 37 81/61 61 21 13 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Vi inviterer løbende til samtaler.

 

Ansøgningsfrist: 17. december 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Bomae
Frederiksberg, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler