Nykredit, Center Næstved

Nykredit, Center Næstved,

Næstved
27-12-2017

Privatrådgiver til center Næstved

Kontakt

Nykredit, Center Næstved

Dania 15
4700
Næstved
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-12-2017
Udløber:
14-01-2018
Kviknummer:
LJA-53677967
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får din egen kundeportefølje og mulighed for at skabe varige relationer til dine kunder.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Som privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. 

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen kundeportefølje

  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • opbygge varige relationer gennem dialog

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme

  • rådgive kunderne med fokus på deres langsigtede behov for opsparing og finansiering gennem brugen af Nykredits gode rådgivningssystemer og tilbud

  • være opsøgende på egen og kollegernes portefølje og holde en masse møder med kunderne.

 

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og kan rådgive om lån, daglig økonomi, opsparing og drømmeprojekter. Du er ambitiøs, lyttende og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv. Samtidig formår du at skabe den tætte kundedialog gennem kompetent rådgivning og dyb kundeforståelse. Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager et skridt på vejen i din egen karriere.  

 

Din nye arbejdsplads

I Nykredits center Næstved, som også er regionskontor, bliver du en del af et center med 55 kolleger bestående af Erhverv, Landbrug, Private Banking og Erhverv Storkunder samt 16 dygtige kolleger i Privat. Vi ikke bare håber men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, når du er en del af vore team. Du bliver udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med seniorrådgivere og specialister. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit. Center Næstved er præget af stor travlhed og en meget stor kundeportefølje, som skal udvikles og forædles til helkunder med overblik og tryghed i økonomien.

Centret ligger i en region, hvor der er god bosætning og vækst i tilflyttere.

 

Er du interesseret?

Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt centerdirektør Michael Kristiansen 44 55 37 86/ 30 16 06 92 eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 14. januar 2018

    

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Glostrup, Storkøbenhavn
Jyske Bank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler