Nykredit, Center Kolding

Nykredit, Center Kolding,

Kolding
14-05-2019

Privatrådgiver til Center Kolding

Kontakt

Nykredit, Center Kolding

Sdr. Havnegade 1
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-05-2019
Udløber:
02-06-2019
Kviknummer:
LJA-73355841
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje i en bank, hvor vækst og en positiv kundetilgang præger vores hverdag. Udgangspunktet hos os har altid været boligejere, så her får du en enestående mulighed for at fylde din hverdag med en positiv kundetilgang, boligfinansiering, pensions- og investeringsrådgivning og personlig udvikling med god opbakning fra et dygtigt specialistteam.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Som privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Du bliver bakket op af dygtige kolleger i vores supportområde, som hjælper dig med produktion, dokumenter, overtrækslister mm. 

                                                   

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen kundeportefølje

  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • opbygge varige relationer gennem dialog

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme.

 

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og kan rådgive om investering, pension, lån, daglig økonomi og drømmeprojekter. Du er ambitiøs, lyttende og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv. Samtidig formår du at skabe den tætte kundedialog gennem kompetent rådgivning og dyb kundeforståelse. Dermed sikrer du både tilfredse kunder og tager et skridt på vejen i din egen karriere.

                                            

Din nye arbejdsplads

I Kolding bliver du en del af et center med 55 kolleger inden for både privat, erhverv, landbrug og Private Banking. Vi ikke bare håber, men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med seniorrådgivere og specialister. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

                                             

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt privatkundechef Lotte Friis, 44 55 59 11 eller seniorrekrutteringspartner Christian Henningsen, 44 55 18 43.

 

Ansøgningsfrist: 2. juni 2019 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler