Nykredit, Center Helsingør

Nykredit, Center Helsingør,

Helsingør
06-02-2018

Privatrådgiver til center Helsingør

Kontakt

Nykredit, Center Helsingør

Stengade 63
3000
Helsingør
Praktisk information
Oprettet:
06-02-2018
Udløber:
18-02-2018
Kviknummer:
LJA-55933527
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du bedst til kunder? Brænder du for at lave forretninger og rådgive privatkunder? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans så er du måske lige den privatrådgiver vi mangler i Helsingør.

 

Dit kommende job

Du bliver en del af center Helsingør, hvor vi står op for vores kunder, der alle er boligejere. Du skal med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept (BoligBanken) og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælpe kunderne med at få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgive inden for alle vores forretningsområder; realkredit, bank, forsikring, investering og pension.

 

Din erfaring

Du sidder i dag som rådgiver og er godt i gang med din karriere. Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder og derfor forestiller vi os, at du har følgende profil:

 

  • god til at skabe varige relationer til dine kunder og være ambassadør for Nykredit
  • forstår at sætte dig ind i kundernes udtalte og uudtalte behov, når du yder helheldsrådgivning
  • er faglig dygtig og præstationsorienteret
  • er en god holdspiller.

 

 

Det er en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund og er i gang med/har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.

                                    

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af en stærk koncern med ambitionen om at være bedst til kunder, hvor vi som markedsledere sikrer stabilitet på det danske boligmarked ved at være til stede og yde boligfinansiering i hele Danmark. De seneste år har vi præsteret de bedste forretningsmæssige resultater i Nykredits 160 årige historie og budt flere tusinde nye kunder velkommen.

 

Som vores nye rådgiver bliver du en del af en fantastisk afdeling med 17 dygtige kolleger placeret centralt på gågaden Stengade i Helsingør. Vi har et uformelt arbejdsmiljø med et højt aktivitetsniveau, godt humør og stort engagement. Vi har en åben og ærlig dialog med hinanden og med kunderne og vi sætter en ære i, at det skal være sjovt at skabe gode resultater sammen. Vi bor i et attraktivt markedsområde med mange spændende potentielle og eksisterende kunder.

Vi tilbyder konkurrencedygtig løn, sundhedsforsikring, fleksible arbejdstider og mange andre medarbejdergoder.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt privatkundechef Sarah Enevold Jacobsen, 44 55 69 65 eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Der vil løbende blive afholdt samtaler, så skynd dig at sende en ansøgning.

 

Ansøgningsfrist: 18. februar 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Nyborg, Fyn
BankNordik
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler