Nykredit, Center Aalborg

Nykredit, Center Aalborg,

Aalborg
06-03-2018

Privatrådgiver til center Aalborg

Kontakt

Nykredit, Center Aalborg

John F. Kennedys Plads
9100
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-03-2018
Udløber:
16-03-2018
Kviknummer:
LJA-57315019
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du drive, ambitioner og et ønske om at udvikle din egen kundeportefølje og tilføre nye helkunder?

 

Rådgivning hele vejen rundt om kundens økonomiske liv

Nykredit er til for boligejerne med det klare mål at være deres foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om boligen. Derfor står vi i Nykredit op og går på arbejde for at gøre livet bedre for boligejerne og vi gør det med kvalificeret rådgivning, skarpe produkter og brugervenlige og digitale værktøjer. Som privatrådgiver på vores center i Aalborg skal du levere kvalificeret rådgivning, der kommer hele vejen rundt om kundens økonomi. Du formår at lytte til dine kunders behov, ønsker og drømme og samtidig identificere økonomiske aspekter af deres liv, de muligvis ikke selv har fået øjnene op for. I praksis får du ansvar for at: 

 

  • tilføre nye helkunder og udvikle egen bestående kundeportefølje

  • rådgive kunder inden for bank, realkredit, investering og pension

  • samarbejde aktivt med vores samarbejdspartnere; Nybolig, Estate og Nykredit Forsikring

  • udvikle dine egne kompetencer i et ambitiøst miljø.

 

Ansvar, muligheder og altid i bevægelse

Nykredit har den store banks muligheder og den mindre banks bevægelighed, og derfor kan den forskel, du gør for vores kunder, både mærkes og ses. Din egen portefølje af kunder sammensættes ud fra dine kompetencer, og gennem løbende sparring med vores erhvervs-, landbrugs- og seniorprivatrådgivere samt specialister udvikles din faglighed til gavn for kunden, Nykredit og din karriere. Så hvis du selv går skridtet videre, vil din karriere altid være på vej mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.

 

Finansielt uddannet, relationsskabende og aktivt samarbejdende

Du har en finansiel uddannelse og erfaring fra en tidligere stilling som rådgiver. Det er afgørende, at du brænder for kundekontakt og rådgivning, da din succes som rådgiver findes i den forskel, du gør for vores kunders økonomi, drømme og liv. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at skabe den tætte relation til den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.

 

Din nye arbejdsplads

På center Aalborg bestræber vi os på at være boligejernes naturlige valg. Vi er et center bestående af 55 kolleger, heraf 17 i privatafdelingen, der besidder et højt fagligt niveau. Godt humør, højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Der er en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger vægt på et positivt samarbejde, der giver dig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

 

Er du interesseret?

Grib muligheden og søg stillingen online. Har du spørgsmål, kontakt privatkundechef Søren Riis 44 55 41 80, centerdirektør Dorthe Gamst Boelskifte 44 55 36 49 eller senior rekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Vi indkalder løbende til samtaler.

 

Ansøgningsfrist: 16. marts 2018

 

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Jyske Bank
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler