Nykredit Viborg

Nykredit Viborg,

Viborg
20-10-2020

Privatrådgiver med bankerfaring til Center Viborg

Kontakt

Nykredit Viborg

Holstebrovej 2
8800
Viborh
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-10-2020
Udløber:
05-11-2020
Kviknummer:
LJA-81290681
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi oplever fortsat en stor kundetilgang og søger derfor en ny privatrådgiver til Center Viborg. Vil du være med til at gøre livet bedre for boligejerne, og kan du yde kvalificeret rådgivning? Kan du håndtere din egen kundeportefølje og sammensætte netop de finansielle løsninger, der hjælper til at få den enkelte kundes drømme til at gå i opfyldelse? Så er du måske vores nye privatrådgiver!

Rådgivning hele vejen rundt om kundens økonomiske liv

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. Som privatrådgiver skal du være i stand til at yde kompleks og velfunderet rådgivning med særligt fokus på områderne pension, investering og formue. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med. Ydermere gør din faglige erfaring, at du er i stand til at identificere muligheder og løsninger, der er ud over det sædvanlige særligt i forbindelse med de større og mere komplekse kundeforhold. Du skal overtage og varetage selvstændigt ansvar for din egen bestående kundeportefølje.

I praksis får du ansvar for at:

  • pleje og udbygge din egen attraktive kundeportefølje

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • proaktivt opsøge både eksisterende og nye kunder

  • opbygge varige relationer gennem kvalificeret dialog

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme

  • samarbejde med Nybolig.

 

Finansielt uddannet, en god portion erfaring og lyst til at udvikle dig

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. Du har solid erfaring, der gør dig i stand til at rådgive hele vejen rundt om kundens økonomi, hvad end det handler om lån, rådighedsbeløb, overskud, opsparing eller drømmeprojekter.

Din succes som rådgiver findes i din tilgang til kunderne, og din interesse for den enkelte kunde gør dig i stand til at rådgive varieret og finde individuelle løsninger. Med dine stærke kommunikative evner formår du at skabe den tætte relation med den enkelte kunde, og samtidig samarbejder du aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse. Du udvikler dig løbende gennem løsningen af dine opgaver og via sparring med vores seniorprivatrådgivere og specialister, og du vil blive udfordret og udviklet med henblik på at udbygge dine faglige kompetencer til gavn for dig og vores kunder.

Din nye arbejdsplads

Center Viborg består af 26 dygtige og meget engagerede kolleger, som er organiseret i et erhvervs-, et landbrugs- og et privatteam. Markedsområdet er særdeles spændende og udpeget til at være et af de nye vækstområder i Nykredit. Du vil på Center Viborg opleve et professionelt og ambitiøst miljø, hvor godt humør og trivsel er i højsædet.   

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt privatkundechef Lotte Moestrup, 44 55 66 02 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

Vi inviterer løbende til samtale, så vi ser frem til at modtage CV og ansøgning snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 5. november 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler