BankNordik - Lyngby

BankNordik - Lyngby,

Lyngby-Taarbæk
23-01-2018

Privatkunderådgiver til Lyngby

Kontakt

BankNordik - Lyngby

Klampenborgvej 235-237
2800
Kongens Lyngby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-01-2018
Udløber:
22-02-2018
Kviknummer:
LJA-55127043
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at drive en succes, og kan du skabe ambassadørkunder?

Som privatkunderådgiver hos os bliver du en del af en flad organisation, hvor du kan få stor medbestemmelse og indflydelse på egen arbejdsdag.

 

Du får

 

  • Et alsidigt job med gode muligheder for løbende kompetenceudvikling.
  • Stort ansvar og medindflydelse i en flad organisation med en stærk og positiv kultur.
  • Mulighed for at præge dit job, planlægge din egen arbejdsdag og gøre dine gode idéer til virkelighed.
  • Kompetente og engagerede kollegaer sammen driver vi bankens fortsatte succes.
  • Et spændende job i en koncern med en ambitiøs vækststategi.

 

 

Vi kan tilbyde dig en spændende stilling i vores filial i Lyngby. Vi skaber stærke resultater og lægger samtidig stor vægt på at bevare en uhøjtidelig omgangstone og en humørfyldt hverdag.

 

Dit job

Som privatkunderådgiver hos os får du en spændende hverdag med indflydelse og ansvar for pleje og udvikling af egen kundeportefølje.

 

Du sætter altid kunden i centrum og rådgiver med udgangspunkt i kundens behov og muligheder. Med din faglige ekspertise kommer du hele vejen rundt om kundens økonomi.

 

Din grundlæggende opgave bliver at sikre, at dine kunder forlader banken med et smil, fordi du som den ambassadørskaber du er har givet dem netop den rådgivning, der passer til deres specifikke situation.

 

Om dig

Du har erfaring med rådgivning af privatkunder samt en bred faglig uddannelse inden for den finansielle sektor. Vi forventer desuden, at du har en god forretningssans.

 

Du trives i et opsøgende job, sætter dig ambitiøse og realistiske mål, og du vil gerne udfordres. Du formår at omsætte kundemøder til gode resultater, både for kunden og banken.

 

Du er imødekommende over for både kunder og kollegaer, og du bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø. Det er en fordel, hvis du har erfaring med SDC, men ikke et krav.

 

Ansøgning

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og dine muligheder i BankNordik, er du velkommen til at kontakte filialleder Edmont Ala på 61 56 97 02.

 

Du søger stillingen ved at trykke på 'Ansøg via link' knappen nederst. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og vil derfor gerne høre fra dig snarest muligt.

 

Hvis du er interesseret i et job i en af vores andre filialer, modtager vi også gerne en ansøgning fra dig, da vi oplever vækst i alle filialer.

 

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk bank med aktiviteter i Danmark, Grønland og på Færøerne. Banken er noteret på den danske børs. Mens finanskrisen ramte mange banker hårdt, formåede BankNordik at komme stærkt igennem med fremgang på såvel den primære bankdrift som på bundlinjen. BankNordik driver bankvirksomhed på et fundament af bundsolid økonomi og sund fornuft.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Merkur Andelskasse
Aalborg, Nordjylland
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Virksomhedsprofiler