BankNordik

BankNordik,

Kastrup
31-01-2018

Privatkunderådgiver til Kongelundsvej

Kontakt

BankNordik

Kongelundsvej 267
2770
Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-01-2018
Udløber:
02-03-2018
Kviknummer:
LJA-55578679
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at drive en succes, og kan du skabe ambassadørkunder?

Som privatkunderådgiver hos os bliver du en del af en flad organisation, hvor du kan få stor medbestemmelse og indflydelse på egen arbejdsdag.

 

Du får

 

  • Et alsidigt job med gode muligheder for løbende kompetenceudvikling.

  • Stort ansvar og medindflydelse i en flad organisation med en stærk og positiv kultur.

  • Mulighed for at planlægge din egen arbejdsdag og gøre dine gode idéer til virkelighed.

  • Kompetente og engagerede kollegaer sammen driver vi bankens fortsatte succes.

  • Et spændende job i en koncern med en ambitiøs vækststrategi.

 

 

Kendetegn ved filialen

Kongelundsvej filial ligger i Område Amager, som er bankens største markedsområde. Filialen er kendetegnet ved høj aktivitet og et attraktivt kundegrundlag - blandt andet i kraft af Ørestaden, der hører til filialens nærmeste markedsområde.

 

Både i filialen og i Område Amager generelt skaber vi stærke resultater med afsæt i en salgskultur, som lægger stor vægt på at bevare et unikt sammehold, en uhøjtidelig omgangstone og en humørfyldt hverdag.

 

Dit job

Som privatkunderådgiver hos os får du en spændende hverdag med indflydelse og ansvar for pleje og udvikling af egen kundeportefølje.

 

Din grundlæggende opgave bliver at sikre, at dine kunder altid får en positiv oplevelse i mødet med banken, fordi du som den ambassadørskaber du er har givet dem netop den rådgivning, der passer til deres specifikke situation.

 

Jobbet er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men med mulighed for at indgå en deltidsaftale.

 

Om dig

Du har erfaring med rådgivning af privatkunder samt en bred faglig uddannelse inden for den finansielle sektor. Vi forventer desuden, at du har en god forretningssans.

 

Du trives i et opsøgende job, sætter dig ambitiøse og realistiske mål, og du vil gerne udfordres. Du formår at omsætte kundemøder til gode resultater, både for kunden og banken.

 

Du er imødekommende over for både kunder og kollegaer, og du bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø. Det er en fordel, hvis du har erfaring med SDC, men ikke et krav.

 

Ansøgning

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen og dine muligheder i BankNordik, er du velkommen til at kontakte Filialleder Sebastian Tiedgen på 26 44 16 64.

 

Du søger stillingen ved at bruge dette link. Vi holder ansættelsessamtaler løbende og vil derfor gerne høre fra dig snarest muligt.

 

Hvis du er interesseret i et job i en af vores andre filialer, modtager vi også gerne en ansøgning fra dig, da vi oplever vækst i alle filialer.

 

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk bank med aktiviteter i Danmark, Grønland og på Færøerne. Banken er noteret på den danske børs. Mens finanskrisen ramte mange banker hårdt, formåede BankNordik at komme stærkt igennem med fremgang på såvel den primære bankdrift som på bundlinjen.

BankNordik driver bankvirksomhed på et fundament af bundsolid økonomi og sund fornuft.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Nyborg, Fyn
BankNordik
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler