Nykredit, Center Odense

Nykredit, Center Odense,

Odense
14-03-2019

Privatkundechef til Odense

Kontakt

Nykredit, Center Odense

Mageløs 2
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-03-2019
Udløber:
28-03-2019
Kviknummer:
LJA-71565724
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være leder for en del af et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst, og hvor din indsats er en vigtig faktor for at nå vores ambitiøse mål? Så er du måske vores nye privatkundechef.

 

Dit kommende job

Som privatkundechef får du det daglige ledelsesansvar for et ambitiøst og engageret privatteam på 13 medarbejdere. Du refererer til centerdirektøren, og det er dit ansvar at optimere og udvikle dit team på privatområdet. Du sætter retning for dine medarbejdere, udøver salgsledelse og følger op på den enkeltes performance, samtidig med at du skaber gode rammer og mange muligheder for, at den enkelte kan udvikle sig både fagligt og personligt. Gennem effektiv ledelse og resultatskabende evner sikrer du tilfredse kunder, så Nykredits position som boligbank i netop dit område styrkes.

  

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • håndtere den daglige ledelse af enheden

  • tiltrække og fastholde boligbankkunder

  • sikre enhedens samlede indtjening

  • pleje og udbygge eksterne relationer bl.a. til mæglere

  • varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement.

 

 

Din erfaring

I din rolle som leder sikrer du tilfredshed blandt både medarbejdere og kunder. Du er en stærk kommunikator, som tager ansvar, går forrest og sikrer en succesfuld implementering af Nykredits strategi, nye standarder, betjeningskoncepter mv. Du har kompetencer til at identificere dine medarbejderes styrker, og du formår med din vindermentalitet, din indlevelsesevne og dit engagement at skabe resultater sammen med dem. Du er formentlig bosat i området eller har stærke relationer til livet i og omkring Odense.

  

Din nye arbejdsplads

Vi bestræber os på at være boligejernes naturlige valg. Centret har en stor erhvervs-, landbrugs- og Private Banking-afdeling og huser desuden også regionens vurderingsenhed. Tilsammen er vi +50 dygtige og engagerede medarbejdere med et højt fagligt niveau. Godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde. Hvis du har ambitioner og kan skabe resultater, så får du gode udviklings- og karrieremuligheder i Nykredit.

 

Ledelsesholdet lokalt består ud over dig selv af en erhvervskundechef, en Private Banking-kundedirektør og en centerdirektør. Vi lægger stor vægt på et tæt samarbejde i ledelsesteamet og et fælles ansvar for at lykkes med husets samlede mål.

 

Vi flytter i nye moderne lokaler efter sommerferien 2020. Vi skal bo på hjørnet af Niels Bohrs Alle og Munkebjergvej i et større kontordomicil med andre spændende virksomheder. Du kommer således til at arbejde i de nyeste og mest opdaterede omgivelser, hvor der vil være mulighed for at præge, hvordan vi skal indrette og arbejde sammen fremover.

   

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Lars Holm, 23 67 49 91 / lhom@nykredit.dk.  

 

Vi inviterer løbende til samtale og stiler efter at besætte stillingen snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 28. marts 2019 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Nykredit
Islands Brygge, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler