Nykredit, Center Aalborg

Nykredit, Center Aalborg,

Aalborg
27-12-2017

Privatkundechef til center Aalborg

Kontakt

Nykredit, Center Aalborg

John F. Kennedys Plads
9100
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-12-2017
Udløber:
05-01-2018
Kviknummer:
LJA-53677972
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være leder for en del af et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst, og hvor din indsats er en vigtig faktor for at nå vores ambitiøse mål?

 

Dit kommende job

Som privatkundechef får du det daglige ledelsesansvar for det ene af vores privatteams på 6-8 ambitiøse og engagerede medarbejdere. Du refererer til centerdirektøren, og det er dit ansvar at optimere og udvikle dit team på privatområdet. Du sætter retning for dine medarbejdere, udøver salgsledelse og følger op på den enkeltes performance samtidig med, at du skaber gode rammer og mange muligheder for, at den enkelte kan udvikle sig både fagligt og personligt. Gennem effektiv ledelse og dine evner til at skabe resultater, sikrer du tilfredse kunder, så Nykredits position som BoligBank, i netop dit område, styrkes.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • håndtere den daglige ledelse af enheden

  • tiltrække og fastholde boligbankkunder

  • sikre enhedens samlede indtjening

  • pleje og udbygge eksterne relationer bl.a. til mæglere

  • styrke og pleje det interne samarbejde med Erhverv, Storkunder, landbrug og Private Banking

  • varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement.

 

 

Din erfaring

I din rolle som leder sikrer du tilfredshed blandt både medarbejdere og kunder. Du er en stærk kommunikator, som tager ansvar, går forrest og sikrer en succesfuld implementering af Nykredits strategi, nye standarder, betjeningskoncepter mv. Du har kompetencer til at identificere dine medarbejderes styrker, og du formår med din vindermentalitet, din indlevelsesevne og dit engagement at skabe resultater sammen med dem.

  

Din nye arbejdsplads

På center Aalborg bestræber vi os på at være boligejernes naturlige valg samt leve op til vores kunde- og samfundsløfte. I det daglige er vi 50 dygtige og engagerede medarbejdere med et højt fagligt niveau, med både Erhverv, Landbrug, Privat samt Private Banking i huset. Godt humør, højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde. Hvis du har ambitioner og kan skabe resultater, så får du gode udviklings- og karrieremuligheder i Nykredit.

   

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Dorthe Gamst Boelskifte 44 55 3649/29474152 eller senior rekrutteringspartner Jennifer Andersen 44 55 18 62.

  

Ansøgningsfrist: 5. januar 2018

    

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Svendborg, Fyn
Virksomhedsprofiler