Nykredit

Nykredit,

København
16-05-2019

Private Banker til Private Wealth Management i København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
16-05-2019
Udløber:
04-06-2019
Kviknummer:
LJA-73434740
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område med fokus på accelereret vækst? Og vil du samtidig være ansvarlig for din egen portefølje af vores mest formuende privatkunder?

Brug hele bredden af din bankfaglige ekspertise 

Du bliver en del af Private Banking Elite med ansvar for at yde alsidig, kompetent og personlig rådgivning til de mest formuende privatkunder i Danmark. Vi fokuserer på helheden i kundernes økonomiske situation og tilbyder komplekse finansielle løsninger, der dækker alle aspekter hos den enkelte kunde. Det gør vi først og fremmest ved at opbygge en tæt og langvarig relation. Fleksibilitet, smidighed og tilgængelighed er nøgleord i vores verden, hvor der er kort vej fra tanke til handling.                         

Opbyg, fasthold og optimér din egen kundeportefølje i et succesrigt vækstområde

Dit fokus bliver at opbygge, fastholde og videreudvikle din egen kundeportefølje. Du bringer dit personlige netværk i spil og får nye kunder samt får leads fra dine kolleger på vores centre. I praksis skal du arbejde med at:

  • bringe nye kunder ind i din portefølje
  • rådgive og videreudvikle kunderelationer
  • tænke ud af boksen og kombinere formue-, bank- og realkreditprodukter
  • sætte kundens behov og kundetilfredshed i fokus.

 

Vi prioriterer etik og faglighed højt, hvorfor det er en fordel, hvis du har en rød certificering. Hvis ikke, sikrer vi, at du får den.                                                   

Bankprofil med solid kundeerfaring fra salgsvendt funktion

Vi forestiller os, at du er en udadvendt salgsprofil med stort bankkundskab. Du har derfor allerede erfaring med kundepleje i en salgsvendt funktion, hvor du har arbejdet med formue-, bank- og realkreditprodukter; herunder kreditgivning. Som person drives du af at skabe klarhed over komplekse problemstillinger, og netop fordi du kan skabe overblik og tryghed, oplever dine kunder dig som tillidsskabende og løsningsorienteret.                                                                        

Din nye arbejdsplads

Private Banking Elite er en del af Private Wealth Management og samarbejder samtidig meget med kolleger i Banking. Vi har en kundestyret hverdag, hvor det er afgørende, at vi er til rådighed, når kunderne ønsker det. Alle kunder får en personlig rådgiver, der sørger for 100% individuel rådgivning, formueoptimering og en Private Banking Elite-plan. Vi giver ubegrænset adgang til specialister, de bedste priser, service døgnet rundt, de mest eksklusive kreditkort, VIP-services, professionel rapportering og Nykredit Private Banking Elite-arrangementer. I Private Banking Elite tilbyder vi kunderne det bedste, Nykredit kan levere - og lidt til.

Læs mere på www.Nykredit.dk/privatebanking.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt kundedirektør Mette Jevanord, 44 55 39 35, kundedirektør Jens Jørgensen, 44 55 86 64 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Ansøgningsfrist: 4. juni 2019 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler