Nykredit, Center Kolding

Nykredit, Center Kolding,

Kolding
05-12-2017

Private Banker til Private Banking Sydjylland

Kontakt

Nykredit, Center Kolding

Sdr. Havnegade 1
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-12-2017
Udløber:
14-12-2017
Kviknummer:
LJA-52450369
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst, og hvor din indsats er en vigtig faktor for at nå vores ambitiøse mål?

 

Dit kommende job

Dit fokus bliver at opbygge, fastholde og videreudvikle din egen kundeportefølje, der består af kunder med en investerbar formue mellem 2 og 7 mio. kr.  

       

Dine ansvarsområder

Du brænder for at gøre en forskel for dine kunder og sætter en stolthed i at yde god formuerådgivning. Vi forventer, at du med udgangspunkt i en portefølje med relativt få kunder, vil være i stand til at sætte dit netværk i spil - både internt og eksternt - og derved opbygge en portefølje af velhavende kunder. Det er afgørende, at du:

 

  • har solid erfaring med rådgivning af formuende kunder

  • har gode akkvisitive og netværksskabende evner

  • kan skabe langvarige relationer og høj kundetilfredshed

  • overholder gældende lovgivning og sikrer, at kundens behov altid er i fokus

  • har en dyb og god allround bankbaggrund kombineret med en HD eller lignende.

 

 

Din erfaring

Du er en udpræget teamplayer, der gerne inddrager specialister og kolleger i dine overvejelser og beslutninger, når det er nødvendigt for at skabe den bedste løsning for vores kunder. Du evner desuden at skabe klarhed over komplekse problemstillinger samt at gøre kompliceret stof forståeligt for vores kunder. Samtidig ved du, at tilgængelighed og fleksibilitet er afgørende for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse, vi forventer, at du yder som Private Banker.

      

Din nye arbejdsplads

I Private Banking Sydjylland bliver du en del af et ambitiøst team, som består af 8 topmotiverede kolleger. Vi samarbejder bredt med kolleger i Nykredit både med centrene i vores region, Private Banking Elite, Markets og Asset Management. Vi fungerer i hverdagen som et hold, der hjælper og understøtter hinanden og har en veltilrettelagt plan for, hvordan din opstart skal være, så vi sikrer, at du hurtigt bliver en vigtig spiller på holdet. Dit arbejdssted vil være i Kolding, hvor Private Banking holder til.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt kundedirektør Karina T. Rogat, 21 14 92 50 eller senior rekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Ansøgningsfrist: 14. december 2017

 

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Sydbank
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler