Nykredit

Nykredit,

Hillerød
08-01-2019

Private Banker til Private Banking Nordsjælland, Hillerød

Kontakt

Nykredit

Søndre Jernbanevej 4
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-01-2019
Udløber:
21-01-2019
Kviknummer:
LJA-69427126
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst, og hvor din indsats er en vigtig faktor for at nå vores ambitiøse mål?

 

Opbyg, fasthold og optimér din egen kundeportefølje

Dit fokus bliver at opbygge, fastholde og videreudvikle din egen kundeportefølje, der består af kunder med en investerbar formue mellem 2 og 7 mio. kr. Du brænder for at gøre en forskel for dine kunder og sætter en stolthed i at yde god formuerådgivning. Vi forventer, at du med udgangspunkt i en portefølje med relativt få kunder vil være i stand til at sætte dit netværk i spil -  både internt og eksternt - og derved opbygge en portefølje af velhavende kunder. Det er afgørende, at du:

 

  • har solid erfaring med rådgivning af formuende kunder

  • har gode akkvisitive og netværksskabende evner

  • kan skabe langvarige relationer og høj kundetilfredshed

  • overholder gældende lovgivning og sikrer, at kundens behov altid er i fokus

  • har en dyb og god allroundbankbaggrund gerne kombineret med en HD eller lignende.

 

 

Finder løsninger i fællesskab med dine kolleger

Du er en udpræget teamplayer, der gerne inddrager specialister og kolleger i dine overvejelser og beslutninger, når det er nødvendigt for at skabe den bedste løsning for vores kunder. Du brænder for at sætte dig ind i dine kunders behov, og du kan gøre kompliceret stof enkelt og letforståeligt. Samtidig ved du, at tilgængelighed og fleksibilitet er afgørende for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse, vi forventer, at du yder som Private Banker.

      

Din nye arbejdsplads

I Private Banking Nordsjælland bliver du en del af et ambitiøst team, som består af 11 topmotiverede kolleger, der ud over Private Bankere tæller formuerådgivere, investeringsrådgivere og formuespecialister. Dit primære arbejdssted bliver i Hillerød, hvor vi netop er flyttet ind i nyindrettede lokaler, som vi deler med Center Hillerød. Derudover kommer du til at have din gang på centrene i Helsingør og Hørsholm, som vi samarbejder med i relation til Private Banking. Hos os betyder godt humør, et højt aktivitetsniveau og gode resultater meget. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde både i egen enhed og med centrene i vores region, Private Banking Elite, Markets og Asset Management samt med eksterne samarbejdspartnere. Vi har et stort og godt markedsområde med potentiale samt spændende og varierende kundeporteføljer.

   

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt kundedirektør Rikke Ruby Wimmelmann, 21 64 15 13 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 21. januar 2019

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit Rønne
Bornholm
Nykredit
Roskilde, Midtsjælland
Virksomhedsprofiler