Nykredit

Nykredit,

København
27-12-2018

Private Banker til Next Generation i Private Banking Elite, København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
27-12-2018
Udløber:
20-01-2019
Kviknummer:
LJA-69141261
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af en succes og et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst, og hvor din indsats er en vigtig faktor for at nå vores ambitiøse mål?

 

Next Generation

Vi søger endnu en kollega til vores koncept Next Generation. Du skal være med til at sætte endnu større fokus på den næste generation af unge mellem 18 og 35 år, som har meget formuende forældre.

    

Dit kommende job

Du får ansvar for at rådgive og videreudvikle din egen kundeportefølje, der består af unge kunder, som har udsigt til en større formue på et senere tidspunkt i deres liv. Porteføljen opbygger du i tæt samarbejde med forældrenes Private Banker. Du brænder for at gøre en forskel for dine kunder, og vi søger dig som:

 

  • har indsigt i og viden om behov for yngre kunder som eksempelvis studier i udlandet, investeringer for første gang eller arv

  • kan opbygge og skabe langvarige kunderelationer, der er kendetegnet ved høj tilfredshed

  • har erfaring med formuerådgivning og interesse for rådgivning af unge med udsigt til formue

  • har en bankbaggrund kombineret med en HD eller lignende

  • vil være med til at give kunderne unikke oplevelser

  • ønsker et godt afsæt for på sigt at arbejde som Private Banker for mere komplekse velhaverkunder.

 

 

Du finder løsninger i fællesskab med dine kolleger

Du er en udpræget teamplayer, der gerne inddrager specialister og kolleger i dine overvejelser og beslutninger, når det skaber den bedste løsning for vores kunder. Du motiveres af at sætte dig ind i kundernes behov, og du kan gøre kompliceret stof enkelt og forståeligt. Samtidig ved du, at tilgængelighed og fleksibilitet er afgørende for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse. Du brænder for segmentet og vil arbejde ihærdigt på at konceptet Next Generation udvikles og efterspørges.

        

Din nye arbejdsplads

Private Banking Elite er en del af Wholesale, og vi samarbejder bredt i organisationen. Det er afgørende, at vi har en tæt relation med kunderne, og vi har derfor en kundestyret men meget fleksibel og varieret hverdag. Alle kunder får en personlig rådgiver, der sørger for 100% individuel rådgivning og formueoptimering og planlægning. Vi giver ubegrænset adgang til specialister, de bedste priser, de mest eksklusive kreditkort, VIP-services, professionel rapportering og Nykredit Private Banking Elite-arrangementer. I Private Banking Elite tilbyder vi kunderne det bedste, Nykredit kan levere. Og lidt til.

                

Læs mere på www.Nykredit.dk/privatebanking   

  

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt kundedirektør Jens Jørgensen, 44 55 86 64 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 20. januar 2019

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit Rønne
Bornholm
Nykredit
Roskilde, Midtsjælland
Virksomhedsprofiler