Gem annonce
Nykredit

Nykredit,

Holbæk
12-01-2021

Privat-/seniorprivatrådgiver til Center Holbæk

Kontakt

Nykredit

Kalundborgvej 4
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-01-2021
Udløber:
01-02-2021
Kviknummer:
LJA-81571448
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark? Du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående af private boligejere.

 

Dit kommende job

Med et stærkt foreningsejerskab i ryggen sørger vi for at være tilstede i hele landet både i gode og dårligere tider. Det er en del af det samfundsansvar, vi synes, det er naturligt at bidrage med. Vi har taget yderligere et skridt og besluttet, at det skal være nemmere at være grøn end at være ligeglad. Derfor tilbyder vi en række nye grønne lån og løsninger, og du får mulighed for at bringe dem i spil over for de kunder, der ønsker at bo, køre, renovere og investere på en bæredygtig måde.

 

Som privatrådgiver skal du give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer til rådighed, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • rådgive og håndtere din egen kundeportefølje

  • identificere dine kunders individuelle behov - og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • opbygge varige relationer gennem dialog

  • være på forkant med dine kunders behov ved løbende at følge op på deres ønsker og drømme.

 

Din erfaring

Du er finansielt uddannet og kan rådgive om investering, pension, lån, daglig økonomi og drømmeprojekter. Du er ambitiøs, lyttende og forstår at identificere alle de økonomiske aspekter af kundernes liv. Samtidig formår du at skabe den tætte kundedialog gennem kompetent rådgivning og dyb kundeforståelse. På den måde sikrer du både tilfredse kunder. Du har hos os mulighed for at tager et skridt på vejen i din egen karriere.

 

Din nye arbejdsplads

I Center Holbæk bliver du en del af et center med syv kolleger. Vi ikke bare håber, men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med specialister og kolleger. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

 

Din nye arbejdsplads

På Center Holbæk bliver du en del af et center med syv kolleger. Vi ikke bare håber, men forventer, at du kommer til at udvikle dig både fagligt og personligt, mens du er ansat hos os. Du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og din erfaring styrkes gennem sparring med specialister og kolleger. Vi har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Jonas Vörös Mikkelsen, 24 25 05 63 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Ansøgningsfrist: 1. februar 2021

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank.
Aarhus¤, Østjylland¤Midtjylland
Virksomhedsprofiler