Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Odense
10-05-2019

Praktikant finansøkonom til Odenseområdet

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Torvegade 3
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-05-2019
Udløber:
22-05-2019
Kviknummer:
LJA-73241765
Jobtype:
Praktikant/trainee
Arbejdsområde:
Administration,
Finans, forsikring og bank,
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi er danskernes foretrukne bank for 10. år i træk, og har fokus på parathed og nærvær og vil til enhver tid have kunden i centrum. Har du lyst til at møde kunderne i øjenhøjde og har du lyst til at rådgive hele vejen rundt? - så er det måske dig vi sidder og venter på!

 

Er du i gang med Finansøkonomstudiet, og har du lyst til et praktikophold med et spændende indblik i bankverdenen? Ønsker du sparring i forbindelse med dit speciale? Og ønsker du at komme i betragtning til et udfordrende rådgiverjob efter praktikopholdet?

 

... Så har vi måske lige det, du går og drømmer om.

 

Vi søger praktikanter til Odenseområdet med start januar 2020.

 

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om praktikforløbet eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til HR partner Sarah Vinnes på tlf. 3848 4665 eller HR partner Jonas Thomsen på tlf. 3848 4669.

 

Hvis jobbet matcher dig, så send din ansøgning, dit CV og relevante eksamenskarakterer hurtigst muligt og senest 22. maj 2019.

 

Du kan læse mere om Arbejdernes Landsbank og det at være praktikant i Arbejdernes Landsbank på www.AL-bank.dk.  

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler