Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Svendborg
09-10-2018

Praktikant finansøkonom til filialen i Svendborg

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Voldgade 16
5700
Svendborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-10-2018
Udløber:
31-10-2018
Kviknummer:
LJA-66428165
Jobtype:
Praktikant/trainee
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi er danskernes foretrukne bank for 9. år i træk, og har fokus på parathed og nærvær og vil til enhver tid have kunden i centrum. Har du lyst til at møde kunderne i øjenhøjde og har du lyst til at rådgive hele vejen rundt? - så er det måske dig vi sidder og venter på!

 

Er du i gang med Finansøkonomstudiet, og har du lyst til et praktikophold med et spændende indblik i bankverdenen? Ønsker du sparring i forbindelse med dit speciale? Og ønsker du at komme i betragtning til et udfordrende rådgiverjob efter praktikopholdet?

 

... Så har vi måske lige det, du går og drømmer om.

 

Fra januar 2019 søger vi en praktikant til vores filial i Svendborg.

 

Du vil blive en del af et team på i alt 6 engagerede medarbejdere, hvor der er et uformelt miljø med højt til loftet, og hvor der lægges vægt på god trivsel.

Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at forsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vi arbejder som et team ud fra tesen, det skal være hårdt men hyggeligt udtaler filialdirektør Nicki Christiansen

 

Filialen er beliggende Voldgade 16, 5700 Svendborg.

 

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Nicki Christiansen på tlf. 3848 3875 eller HR partner Lene Overgaard på tlf. 3848 4663.

 

Hvis jobbet matcher dig, så send din ansøgning, dit CV og relevante eksamenskarakterer hurtigst muligt og senest 31. oktober 2018.

 

Du kan læse mere om Arbejdernes Landsbank og det at være praktikant i Arbejdernes Landsbank på AL-bank.dk.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 280.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit Rønne
Bornholm
Nykredit
Roskilde, Midtsjælland
Virksomhedsprofiler