Vækstfonden - Vojens

Vækstfonden - Vojens,

Syd- og Sønderjylland
21-12-2017

Porteføljekundechef

Kontakt

Vækstfonden - Vojens

Billundvej 3
6500
Vojens
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2017
Udløber:
10-01-2018
Kviknummer:
LJA-53367750
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Har du en finansiel baggrund fra et pengeinstitut eller lignende, og brænder du for at finansiere udvikling til virksomheder i vækst? Er du ambitiøs og løsningsorienteret, og kan du både vedligeholde og udvikle eksisterende kundeforhold? Så er du muligvis vores nye porteføljekundechef til en nyoprettet stilling på Vækstfondens kontor i Vojens.

 

Om jobbet 

Som porteføljekundechef får du en enestående mulighed for at arbejde langsigtet og strategisk med vækstvirksomheder i udvikling, som allerede har opnået en lånefinansiering gennem Vækstfonden.

 

Vores porteføljekundechefer er aktive og imødekommende sparringspartnere for virksomhederne, deres penge- og realkreditinstitutter og eventuelle eksterne rådgivere, og de kreditvurderer og forhandler komplicerede lånesager med høj risiko. Målsætningen er, at virksomheder med et lån fra Vækstfonden kan få den samlede finansiering til at falde på plads. Vi samarbejder derfor tæt med virksomhederne og pengeinstitutterne, og udadvendte aktiviteter og løbende pleje af relationer til virksomheder og samarbejdspartnere er af samme grund en vigtig del af jobbet. 

 

Til teamet i Vojens søger vi nu en ny kollega, der vil have fokus på opfølgning og gensalg til en eksisterende kundeportefølje. Du bliver fast kontaktpunkt for virksomhederne og får ansvar for at sikre opfølgning på nuværende låneforhold og indgåelse af nye finansieringsløsninger. Dine opgaver vil bl.a. bestå af kundemøder, opfølgning og løbende styring af porteføljen, håndtering af ændringssager, kreditindstillinger, mer- og krydssalg. Du kommer til at arbejde tæt sammen med teamets to øvrige porteføljekundechefer, herunder afdelingens otte markedsvendte erhvervskundechefer som løbende vil overdrage kunderne til dig.

 

Vi tilbyder 

Vækstfonden har til formål at yde et markant bidrag til innovation og vækst i danske virksomheder. Det gør vi ved at medfinansiere lønsom og risikobetonet vækst i små og mellemstore virksomheder. Vi tilbyder et fagligt udfordrende og afvekslende job i en dynamisk og ambitiøs organisation.

 

Tempoet er højt, og der er stor opmærksomhed om vores arbejde både lokalt og nationalt. I Vojens er vi p.t. 10 kundechefer, der håndterer en større og stigende kundeportefølje ved markedsvendt salgsarbejde og pleje af eksisterende portefølje.

 

Omgangstonen er uhøjtidelig, og kulturen er præget af åbenhed og respekt. Du vil få en arbejdsdag med bred berøringsflade både internt og eksternt og stor grad af frihed til selvstændig planlægning.

 

Du bliver bindeled/brobygger i organisationen, hvorfor det er vigtigt, at du er god til at skabe og vedligeholde relationer såvel internt som eksternt.

 

Løn efter kvalifikationer.

 

Om dig

Du har gerne minimum fem års erfaring med erhvervskunder fra et pengeinstitut eller anden relevant virksomhed, gerne suppleret med en HD eller lignende uddannelse. Du har kendskab til finansiering af vækstvirksomheder og har erfaring med udarbejdelse af kreditindstillinger på erhvervskunder. 

 

Vi forventer, at du har evner og forståelse for forretningsudvikling og strategisk sparring, at du er forhandlingsvant og har et aktivt netværk blandt medarbejdere i pengeinstitutter, revisorer og virksomheder. 

 

Vi lægger desuden vægt på, at du:

 

  • er en selvstændigt tænkende holdspiller med ambitioner om at udvikle dig både personligt og professionelt
  • er analytisk, struktureret og kvalitetsbevidst
  • er proaktiv, løsningsorienteret og en løbende sparringspartner for vores eksisterende kunder
  • er relations- og tillidsskabende både i forhold til kunderne, men også i forbindelse med opbygning og pleje af værdiskabende netværk
  • kommer med stort engagement, initiativ og handlekraft
  • er positiv, empatisk og tager det gode humør med på arbejde.

 

 

Ansøgning 

Har du de rette kompetencer, og kan du se dig selv i rollen som virksomhedernes og pengeinstitutternes sparringspartner, hører vi meget gerne fra dig. Send din ansøgning og CV via ansøgningslinket hurtigst muligt og senest onsdag den 10. januar 2018.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte erhvervskundedirektør Henrik Holst Elstrøm på tlf. 23 25 10 93. 

 

Om Vækstfonden 

Vækstfonden er statens finansieringsfond, som medvirker til at skabe flere vækstvirksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. I samarbejde med private investorer har fonden siden 1992 medfinansieret vækst i over 6.600 virksomheder for et samlet tilsagn på mere end 20 mia. kr. Vækstfonden investerer med egenkapital i partnerskab med private investorer og finansierer med lån og kautioner i samarbejde med danske finansieringsinstitutter. Læs mere på vf.dk.   

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Vækstfonden - Vojens
Syd- og Sønderjylland
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler