Nykredit

Nykredit,

København
08-11-2018

Platform Lead for EPiServer til Data & Platforme i København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
08-11-2018
Udløber:
26-11-2018
Kviknummer:
LJA-67613047
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
IT og web
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at bidrage til den digitale transformation, hvor den gode brugeroplevelse er i centrum? Har du samtidig en indre nørd, der forstår vigtigheden af data og kan omsætte det til personaliserede og værdiskabende løsninger? Så er rollen som Platform Lead en unik mulighed for at sætte retning for et strategisk vigtigt område i en af Danmarks førende finansielle virksomheder

 

Dit kommende job

Du vil blive en del af afdelingen Data & Platforme i Digital & Marketing. I Data & Platforme har vi ansvaret for koncernens egne digitale, kundevendte platforme (websites, apps mv.). Vi skal sikre, at de understøtter en sammenhængende, personaliseret oplevelse. Det kræver, at vi har det rette datagrundlag og et sammenhængende platformssetup. Din rolle bliver at sikre, EPiServer Digital Experience Cloud-platform (DXC) leverer den størst mulige værdi i vores digitale transformation. Du vil blive ansvarlig for at sætte en klar retning for, hvordan vi skal arbejde med DXC og sikre en sammenhængende brugerrejse gennem platformen.

 

Dine ansvarsområder og primære opgaver

EPiServer spiller en central rolle i distributionen af content og digitale assets på tværs af egne kanaler i både Nykredit og Totalkredit. Derfor udvikles løsninger ud fra et princip om genanvendelighed, og der tænkes i integration med andre systemer og kanaler. Du får ansvaret for, at vi både har et strategisk sigte og en operationel eksekvering i det daglige. På begge områder er du en naturlig bannerfører for dine kolleger. Du er visionær i brugen af platformen og inspirerer andre i måden, de kan udnytte den på. Du omsætter forretningsbehov til løsninger på platformen og kan samtidig proaktivt se nye muligheder for forretningsområderne.

 

Dine primære opgaver vil være at:

 

  • drive en udviklingsagenda på EPiServer, der understøtter strategierne for de enkelte forretningsområder

  • være sparringspartner for optimeringsteamet

  • definere best practice i forhold til ibrugtagning af ny funktionalitet

  • være spydspids på EPiServer-platformen

  • være SPOC i forhold til stakeholders på tværs af koncernen, når det vedrører EPiServer

  • være PO for vores udviklingsteam og i samarbejde med forretningen prioritere i backloggen.

 

 

Hvem er du?

Din faglige baggrund er ikke afgørende, men det er dit mindset og din erfaring. Du er nysgerrig, ambitiøs, logisk, handlekraftig og forretningsorienteret. Du formår at omsætte dine idéer til handling og kan sikre eksekvering. Du har gode kommunikationsevner og en pragmatisk tilgang, når du skal løse komplekse problemstillinger. Du har samtidig en indre nørd, som giver dig en naturlig god teknisk forståelse. Den kan du bringe i spil i dine løsninger og derved bidrage til at højne det generelle fokus på at være datadrevne. Du har indgående kendskab til en eller flere af markedets førende CMS-platforme, og det er en klar fordel, hvis EPiServer er en af dem, men det er ikke et krav. Har du arbejdet med personalisering og aktivering af data til skræddersyede brugeroplevelser, vil det være et yderligere plus. Og kender du til Salesforce og Google Analytics vil du være rigtig godt kørende i vores vigtigste platforme og systemer.

  

Kom helt tæt på den digitale transformation i Nykredit

Nykredit er i gang med en større digital transformation. Vi er ca. 35 medarbejdere i afdelingen Digital & Marketing, der i tæt samarbejde med koncernens forretningsområder og IT har ansvaret for at planlægge og drive udviklingen af den kundevendte digitale udvikling samt de marketingaktiviteter, der skal understøtte forretningsplanerne. Vi er tæt på forretningen og er yderst kundeorienterede, samtidig med at vi har fokus på nye trends, tendenser og innovation.

  

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt leder af Data & Platforme Henrik Block Weiland, 44 55 24 47 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

  

Der afholdes løbende samtaler.     

 

Ansøgningsfrist: 26. november 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nordea
København, Storkøbenhavn
Nykredit
Holbæk, Vestsjælland
Virksomhedsprofiler