Jyske Bank

Jyske Bank,

Silkeborg
14-05-2019

Optimeringskonsulent til Jyske Banks Procesoptimeringsafdeling i Silkeborg

Kontakt

Jyske Bank

Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-05-2019
Udløber:
27-05-2019
Kviknummer:
LJA-73355813
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Optimeringskonsulent til Jyske Banks Procesoptimeringsafdeling i Silkeborg

Vi søger en erfaren kollega, der vil være med til at løfte koncernens arbejde med optimering af hverdagen i et bredt perspektiv.

 

Jobbet

Som optimeringskonsulent kommer du til at arbejde med optimering af adfærd på afdelings- og individniveau samt optimering af processer og arbejdsgange (med eller uden it-understøttelse).

 

Du får en central rolle i at afdække, udvikle og forankre optimeringstiltag - og arbejde med fortsat udvikling og implementering af en forbedringskultur, hvor det at identificere og gennemføre forbedringer bliver en naturlig del af hverdagen.

 

Du kommer til at stå i spidsen for forløb på alle ledelseslag og er med i hele processen fra opgaven bliver initieret, i analysen, fastlæggelse af innovative løsninger til forankring og opfølgning. Du får en vigtig rolle, hvor du, i tæt samarbejde med kolleger fra egen og de involverede afdelinger, arbejder med løsninger, der sætter slutkunden i fokus.

 

Du kommer til at arbejde i et miljø med en stor grad af frihed under ansvar og får indflydelse på planlægning af eget arbejde. Da dit arbejde tager dig rundt i koncernen, får du en bred viden og et stort netværk. Du skal endvidere bidrage til at udvikle og udbrede metoder og kompetencer inden for feltet.

 

Afdelingen

Procesoptimering har det overordnede ansvar for at støtte op om koncernens arbejde med optimeringer, og afdelingens mål er at skabe gode kundeoplevelser ved på effektiv vis at gøre hverdagen nemmere for kunder, rådgivere og supportenheder i hele koncernen. Afdelingen er også Center of Excellence for procesarbejde i koncernen og for digitalisering med procesunderstøttende værktøjer (BPM) og robotter (RPA).

 

Der er 17 kolleger i afdelingen, og vi har en søster-afdeling i Kgs. Lyngby.

 

Din profil

 • Du har mindst fem års erfaring fra service- eller finansielle virksomheder i at arbejde med følgende områder:

  • Implementering af forbedringskultur.

  • Projekt- og procesledelse.

  • Optimering og digitalisering af processer.

  • Eksekvering og gevinstrealisering.

 • Du brænder for at forbedre din og andres hverdag, er proaktiv, vedholdende og har et godt drive.

 • Du ser muligheder, evner at overføre erfaringer fra en kontekst til en anden og tænker innovativt.

 • Du kan lide at være på, kan improvisere foran en større gruppe af mennesker og har forståelse for, at der ofte er tale om en forandringsproces for den enkelte kollega, hvilket afspejler sig i din kommunikation.

 • Vi forventer, at du er i stand til at etablere gode samarbejdsrelationer og netværk, befinder dig godt i rollen som konsulent og har det godt med at være ansvarlig for større forløb, som bringer dig rundt på alle ledelseslag.

 

Primært arbejdssted er i Silkeborg, men du er fleksibel i forhold til arbejdstid og arbejdssted og må forvente nogen rejseaktivitet rundt til Jyske Banks afdelinger.

 

Din nærmeste leder vil være afdelingsdirektør Allan Haurum Hedegaard. Se Allans LinkedIn-profil.

 

Hvis du er den rigtige kandidat, tilbyder vi dig

Attraktiv løn- og pensionspakke, fleksible lønpakker, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. Vi har adskillige aktive medarbejderforeninger. Desuden har vi frokostordning, og så tilbyder vi selvfølgelig vores medarbejdere fordelagtige vilkår i banken.

 

Ansøgning

HR Partner Sofie Ladekarl vil tage sig af din ansøgning.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler