Nykredit, Center Charlottenlund

Nykredit, Center Charlottenlund,

Storkøbenhavn
08-08-2018

Opsøgende seniorprivatrådgiver til vores center i Charlottenlund

Kontakt

Nykredit, Center Charlottenlund

Jægersborg Alle 36
2920
Charlottenlund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-08-2018
Udløber:
19-08-2018
Kviknummer:
LJA-64229331
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om. Du får til opgave at opsøge nye kunder og give dem en fantastisk oplevelse, når de bliver kunder i Nykredit.

 

Dit kommende job

I Nykredit har vi et klart mål om at være boligejernes foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om deres økonomi. I dit kommende nye job skal du have drive og mod til at opsøge nye kunder eller gøre eksisterende realkreditkunder til helkunder.

 

Du kommer til at arbejde særlig tæt sammen med en lille gruppe kolleger. I bliver et team på 4 rådgivere (én opsøgende (dig) og tre plejere), som sammen skal forankre de nye kunder. Når du har fået accept på kundens helkundeforhold i Nykredit, overdrages kunden til en kollega fra dit team. Der er i alt 4 opsøgende rådgivere på vores center.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • være medvirkende til en fortsat høj kundetilvækst i center Charlottenlund
  • sikre at vi er #bedsttilkunder og har en samlet høj kundetilfredshed.

 

 

Din erfaring

Du har en finansiel uddannelse og brænder for kundekontakt og rådgivning. Din succes som rådgiver findes i din tilgang til kunderne og evnen til at rådgive varieret og finde individuelle løsninger. Med dine stærke kommunikative færdigheder formår du at skabe den tætte relation med den enkelte kunde, og samtidig kan du samarbejde aktivt med det formål at bidrage til teamets og centrets målopfyldelse.

 

Din nye arbejdsplads

På center Charlottenlund vil vi være boligejernes naturlige valg. Vi er et stort privatcenter med 18 kolleger, der besidder et højt fagligt niveau. Der er desuden tilknyttet et stærkt korps af specialister indenfor bl.a. formuerådgivning, investeringsrådgivning og Private Banking. Godt humør, højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder alt for os. Der er en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger vægt på et positivt samarbejde, der giver dig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Maria Christine Reedtz, 44 55 42 61.   

 

Ansøgningsfrist: 19. august 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler