Sampension

Sampension,

København
08-03-2018

Økonomielev

Kontakt

Sampension

Tuborg Havnevej 14
2900
Hellerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-03-2018
Udløber:
03-04-2018
Kviknummer:
LJA-57432725
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Går du og drømmer om at arbejde med økonomi og regnskab så bliv økonomielev i Sampension

 

Vil du være en del af et super positivt og fagligt dygtigt team og kan du lide at arbejde med tal og mennesker, så er Sampension en god læreplads for dig!

 

Sampension er i en særdeles positiv udvikling med vækst og nye kunder. Til september 2018 skal vi bruge en ny super engageret økonomielev.

 

Som økonomielev i Sampension får du en 2-årig uddannelse i et af Danmarks største pensionsselskaber. Uddannelsen giver dig et godt fundament for din fremtidige karriere. I din praktikperiode bliver du uddannet i økonomiområdet ved oplæring inden for økonomi- og regnskabsområdet af hjælpsomme kolleger, hvor du sideløbende har supplerende skoleophold.

 

Kvalifikationer

Vi forventer, at du er HHX'er, EUXer (business/kontor) eller lignende med et godt resultat.

 

Din profil og tilgang til arbejdspladsen

 

  • Lidenskab for økonomi og regnskab
  • Energisk og ansvarlig
  • Detaljeorienteret og struktureret
  • God forståelse for både skriftlig og mundtlig kommunikation (dansk og engelsk)
  • Flair for it og har evnen til at lære nye it-systemer at kende.
  • Parat og åben overfor nye udfordringer

 

 

Jo mere ansvarlighed du selv udviser, jo flere spændende arbejdsopgaver og større ansvar får du. Derfor kan det fx være en fordel, hvis du har erfaring fra et fritidsjob, hvor du er vant til at tage ansvar og vise initiativ.

 

Elevtiden i Sampension

Din praktik i økonomiområdet vil primært foregå i to forskellige teams og med andre relevante afdelingsbesøg, så du får et grundigt kendskab til, hvad der rører sig i faget, og du kan opbygge et godt netværk til mange kolleger.

 

Primære opgaver første år

Det første år kommer du bl.a. til at arbejde med bogføring og betalinger og du vil lære at lave afstemninger og have kontakt til kreditorer. Du vil løbende skulle bidrage til at sikre at vores forretningsgange er opdaterede - og så skal du løbende kunne bidrage til at diverse ad hoc opgaver løses i en travl hverdag.

 

Primære opgaver andet år

Som 2. års elev vil du få dybere indsigt i regnskabsarbejdet anlægskartotek, årsafslutning herunder udarbejdelse/controlling af årsrapporter samt budgetudarbejdelse og -opfølgning. Derudover bliver du ansvarlig for oplæring af den nye første års elev.

 

Vi har tilrettelagt praktikken, så din skole og praktik så vidt muligt supplerer hinanden.

 

Læs også om os og elevuddannelsen på www.sampension.dk

 

Sampension som arbejdsplads

Vi tilbyder dig at blive del af en velfungerende, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret organisation. Et miljø med fokus på faglig og personlig udvikling og på at skabe resultater til fordel for kunderne.

 

En organisation præget af høj faglighed, kontinuitet og med et fokus på konstante forbedringer.  Der er mange spændende udfordringer på pensionsområdet og i Sampension, og ansvaret er i høj grad uddelegeret.

 

Lønnen som elev vil være ca. 17.000 kr. pr. måned og omfatter naturligvis en attraktiv pensionsordning betalt af Sampension.

 

Vi bor centralt med udsigt til vandet i et lyst og åbent hus og tilbyder personalegoder som motionsrum og en særdeles god personalerestaurant.

 

Ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til HR-konsulent Bente Primdahl på tlf.nr. 77 33 14 21. Ansøgning, CV og vedhæftede eksamensbeviser/årskarakterer bedes du sende i én samlet fil til os via ansøgningslinket senest tirsdag den 3. april 2018. Vi vurderer og indkalder løbende kandidater til samtaler i begyndelsen af april måned, så skynd dig at søge allerede i dag.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Jyske Bank
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler