BankNordik

BankNordik,

Nuuk
10-01-2018

Nuuk søger Privatkunderådgiver

Kontakt

BankNordik

Qullilefik 2
3900
Nuuk
Grønland
Praktisk information
Oprettet:
10-01-2018
Udløber:
09-02-2018
Kviknummer:
LJA-54426842
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kunne du tænke dig nye udfordringer? Og vil du være med til at sikre vores fortsatte vækst på privatkundeområdet? BankNordik søger en udadvendt privatkunderådgiver til vores filial i Nuuk.

 

Du får

 

  • Et alsidigt job med gode muligheder forløbende kompetenceudvikling.

  • Stort ansvar og mulighed for at skabe positiveresultater.

  • Mulighed for at præge dit job og gøre dinegode idéer til virkelighed.

  • Kompetente og engagerede kollegaer. Sammendriver vi bankens fortsatte succes.

 

 

Du bliver en del af et stærk og proaktivt team, hvor godt humør er en naturlig del af hverdagen. Vi yder alle en aktiv indsats også socialt.

 

Dit job

Som privatkunderådgiver hos os får du en spændende hverdag med indflydelse og ansvar for pleje og udvikling af egen kundeportefølje. Din grundlæggende opgave bliver at sikre, at dine kunder forlader banken med et smil, fordi du som den ambassadørskaber du er har givet dem netop den rådgivning, der passer til deres specifikke situation.

 

Om dig

Du har erfaring med rådgivning af privatkunder samt en bred faglig uddannelse inden for den finansielle sektor. Du formår at omsætte kundemøder til gode resultater, både for kunden og banken. Vi forventer desuden, at du har en god forretningssans.

 

Som privatkunderådgiver hos os sætter du kundens behov i fokus - du er en ambassadør-skaber!

 

Du er imødekommende over for både kunder og kollegaer, og du bidrager til et engageret og positivt arbejdsmiljø. Det er en fordel, hvis du har erfaring med SDC, men ikke et krav.

 

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at bruge dette link.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte privatkundechef Pia Holm Jensen på pho@banknordik.gl eller tlf. +299 34 79 10 www.banknordik.gl

 

Om banken

BankNordik er en stærk nordisk bank med aktiviteter i Grønland, Danmark og på Færøerne. Banken er noteret på den danske børs. Mens finanskrisen ramte mange banker hårdt, formåede BankNordik at komme stærkt igennem med fremgang på såvel den primære bankdrift som på bundlinjen. BankNordik driver bankvirksomhed på et fundament af bundsolid økonomi og sund fornuft.

 

Vores mission

Vi gør det nemt for dig at træffe det rigtige valg er den mission, som vi møder vores kunder med. Det er essentielt for os, at vores rådgivning tilfører kunderne værdi, så kunden føler sig bedre klædt på efter mødet end inden mødet med os. Vi har samtidig et ansvar i at sikre, at kunden altid har fuld forståelse for sin økonomi og vores rådgivning dette afspejles i det eksterne slogan Rådgivning, som alle kan forstå.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Merkur Andelskasse
Aalborg, Nordjylland
Nykredit, Center Herning
Herning, Vestjylland
Virksomhedsprofiler