Nykredit - Århus

Nykredit - Århus,

Østjylland
02-04-2020

Lønmedarbejder til Nykredit

Kontakt

Nykredit - Århus

Åhave Parkvej 29
8260
Viby J.
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-04-2020
Udløber:
20-04-2020
Kviknummer:
LJA-80041093
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

De fleste mener, at løn er vigtigt. De færreste ved, at lønbehandling kræver dygtighed og specialviden. Nykredit søger en erfaren lønmedarbejder til vores interne lønfunktion, der behandler løn for alle 3.600 ansatte i Nykredit-koncernen. Vi søger en kollega, der med sin erfaring kan supplere teamet i alle elementer af lønbehandlingsprocessen.

 

Dit kommende job

Målet er, at du over tid kan mestre alle elementer i lønfunktionen. Fra oprettelse af nye medarbejdere, til ændringer i ansættelsesforholdet til håndtering af pensionsordninger, opsigelser og fratrædelser. Herudover vil der være opgaver relateret til håndtering af tidsregistrering, controlling af lønkørslen, afstemning af e-Indkomst samt mindre bogførings- og afstemningsopgaver.

 

Dine ansvarsområder

Du får ansvar for din egen portefølje af medarbejdere, hvor du er ansvarlig for alle aspekter af lønprocessen, hvilket inkluderer: registrering af ændringer i medarbejderes ansættelsesforhold, oprettelse af nyansatte, fratrædelser, pensionsordninger, feriepenge, tidsregistrering etc. Der vil være mulighed for specialisering på enkeltområder, ligesom periodisk deltagelse i projekter relateret til lønbehandling og tidsregistrering vil være en mulighed.

 

Du har erfaring med

Den ideelle kandidat har erfaring fra en lønfunktion i en større virksomhed eller fra en virksomhed, der har lønbehandling som speciale. Du har kendskab til alle de elementer, der indgår i lønbehandlingen. Har du kendskab til og/eller erfaring med Visma Løn Erhverv samt tidsregistreringssystemet Promark, er det en fordel. Det er desuden et krav, at du er talstærk, og vi ser også gerne, at du er rutineret bruger af Excel. 

 

Som person arbejder du struktureret, har sans for detaljen, overholder deadlines og tilgår opgaver proaktivt og med godt humør, ligesom du ynder at yde kundeorienteret service til de mange kolleger, der hvert år er i dialog med os.

 

Din nye arbejdsplads

Nykredits enhed for lønbehandling har til huse på Åhave Parkvej i Viby J. Du får fem dedikerede kolleger, der sikrer, at medarbejderne i Nykredit får korrekt løn til tiden og i øvrigt håndterer alle de opgaver, der er relateret til lønbehandlingen i en stor finansiel virksomhed. Teamet er en del af HR Operations, der håndterer alt det administrative relateret til medarbejdernes ansættelsesforhold.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Pia Rasmussen, 31 26 49 66 / PSR@nykredit.dk 

 

Vi inviterer løbende til samtaler, så vi glæder os til at modtage dit CV og din ansøgning snarest muligt.

Ansøgningsfrist: 20. april 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler