BankNordik

BankNordik,

Nuuk
26-10-2020

Leder til Ungdomsbanken

Kontakt

BankNordik

Qullilefik 2
3900
Nuuk
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-10-2020
Udløber:
25-11-2020
Kviknummer:
LJA-81311489
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BankNordik Nuuk

Qullilerfik 2

3900 Nuuk

 

Ansøgningsfrist: snarest muligt

 

Søg stillingen her

 

Er du på jagt efter nye udfordringer? Kan du starte og drive et projekt? Så er du måske vores nye leder til Ungdomsbanken i Grønland.

 

I filialen har vi både en privat- og erhvervsafdeling og i alt er vi 18 engagerede medarbejdere, der har fokus på at have det godt sammen og hjælpe hinanden i det daglige. Vi lægger vægt på at skabe stærke resultater i en humørfyldt hverdag og yde den bedst tænkelige rådgivning for vores kunder.

 

Du får

  • Ansvar og medindflydelse i en flad organisation med en stærk og positiv kultur

  • Mulighed for at præge dit job og gøre dine gode idéer til virkelighed

  • Et alsidigt job med gode muligheder for løbende kompetenceudvikling

  • Stort ansvar og mulighed for at skabe positive resultater i en nordisk koncern

  • Kontakt med mange kolleger på tværs af organisationen

 

Dit job

Som leder af Ungdomsbanken er det dit ansvar at få etableret en succesfuld afdeling, der har den unge kunde i fokus. Med udgangspunkt og inspiration i vores Ungdomsbanker på Færøerne og i Danmark skal du udarbejde og beskrive et koncept til Grønland. Du vil i denne opgave og fremadrettet få et tæt samarbejde med lederne af de øvrige Ungdomsbanker i koncernen.

 

Du bliver ansvarlig for den interne kommunikation, der vedrører Ungdomsbanken Grønland både i filialen men også over for resten af koncernen via vores intranet.

 

I jobbet som vores leder af Ungdomsbanken skal du være med til at øge kendskabet og kundeloyalitet blandt unge i Grønland. Det indebærer bl.a. flere årlige arrangementer samt et tæt samarbejde med studenterforeninger i Danmark.

 

Du bliver desuden ansvarlig for en af vores elever, der starter i filialen til august.

 

Du får ansvaret for alle NordikSolo-kunder (18-28 år) herunder rådgivning og ekspedition af denne portefølje. Din opgave bliver at sikre, at dine kunder får den bedst mulige start på det økonomiske voksenliv, så de på sigt kan overgå til vores privatkundeafdeling med et smil på læben og ro i maven.

 

I BankNordik er det vores mission at sikre kundernes forståelse. Derfor møder vi vores kunder i øjenhøjde, og siger tingene som de er uden bankvolapyk! Vi vil nemlig være en volapykfri bank.

 

Om dig

  • Du har erfaring med rådgivning af privatkunder samt en bred faglig uddannelse inden for den finansielle sektor.

  • Du sætter dig ambitiøse og realistiske mål, og du vil gerne udfordres

  • Du er udadvendt og imødekommende - både over for kunder og kolleger - og trives med et opsøgende arbejde

  • Med dit gode humør bidrager du til et positivt arbejdsmiljø i afdelingen.

  • Som person er du serviceminded og kan yde kunderne en kompetent og proaktiv rådgivning. Du sætter altid kunden i centrum og rådgiver med udgangspunkt i kundens behov og muligheder. Med din faglige ekspertise kommer du hele vejen rundt om kundens økonomi

 

Det forventes, at du behersker dansk flydende i skrift og tale. Kendskab til det grønlandske sprog og erfaring fra Grønland generelt vil naturligvis være en fordel, men ikke et krav.

 

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning snarest muligt. Du søger stillingen ved at bruge dette link.

 

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Privatkundechef, Pia Holm Jensen, på pho@banknordik.gl / tlf.: 34 79 10 eller Privatkundedirektør, René Sørensen, på res@banknordik.gl / tlf.: 34 79 08.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler