Nykredit

Nykredit,

København
12-11-2019

Leder til Kreditcontrolling i København

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 47
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-11-2019
Udløber:
24-11-2019
Kviknummer:
LJA-77381503
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kan du motivere, begejstre og udvikle dygtige kreditspecialister? Er du nytænkende og kan drive forandringer? Formår du at formidle på alle ledelsesniveauer?

 

Dit kommende job

Kreditcontrolling medvirker hver dag til at sikre en bæredygtig kreditkultur, der understøtter en sund vækst i Nykredit-koncernen. Vi sikrer, at resultater af kreditcontrollingen formidles og omsættes til læring. Det gør vi bl.a. ved at give væsentlige og relevante input fra kreditcontrollingen til vores kundevendte enheder og Totalkredit-partnere. Foruden den løbende controlling og analyser er vi optaget af at optimere og automatisere vores controllingprocesser ud fra en datadrevet tilgang.  

 

Dine ansvarsområder

Du skal lede et team af dygtige kreditspecialister, der hvert år foretager et større antal stikprøver på kreditkvaliteten i bevillinger til nye kunder og kreditstyringen af eksisterende kunder. Herudover gennemfører vi temabaserede undersøgelser af aktuelle kreditmæssige emner. Controllingen danner baggrund for en vigtig dialog med vores rådgivningscentre og Totalkredit-partnere om kvaliteten i kreditgivningen. Foruden den kreditfaglige ekspertise står automatisering højt på dagsorden - og her sætter du retning og sikrer eksekvering. Du kommer i praksis til at:

 

  • lede dygtige kreditspecialister

  • sikre, at der dagligt foretages controlling på de udvalgte områder

  • sikre en god og konstruktiv feedback til Nykredits rådgivningscentre og Totalkredit-partnere og at viden omsættes til læring

  • sikre fortsat videreudvikling af rapportering og formidling til direktion mv.

  • sikre optimering og automatisering af kreditcontrollingen.

 

 

Du går forrest, er målrettet og sikrer fremdrift

Som ny leder  i Kreditcontrolling er det afgørende, at du formår at drive forandringer med en ambitiøs og konsekvent tilgang. Du brænder for at skabe resultater, og du forstår vigtigheden af hele tiden at prioritere dit arbejde. Du går altid til opgaverne med et godt og smittende humør og brænder for at indgå i et bredt samarbejde både i Nykredit og med partnerbankerne i Totalkredit altid med en god og konstruktiv dialog. Vi forventer, at du er en god holdspiller og har lyst til at gøre dit bedste for at lykkes i tæt samarbejde.

 

Din nye arbejdsplads

I Kreditcontrolling får du en unik mulighed for at udvikle dig som leder. Du får en bred berøringsflade med lederkolleger i Nykredit-koncernen. Vi udvikler og optimerer hele tiden vores controllingsetup og har fokus på at sikre læring i koncernen. Du får rig mulighed for at præge metoder og koncepter. Hos os vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden, vi møder vores kunder og kolleger på. Du vil indgå i en ledergruppe på fem i Kreditproces og en større ledergruppe i Kredit.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt underdirektør Kim Frøstrup, 51 56 48 39 eller seniorrekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

 

Ansøgningsfrist: 24. november 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske Bank
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Nykredit
Roskilde, Midtsjælland
Virksomhedsprofiler