Jyske Bank - Randers

Jyske Bank - Randers,

Randers
14-09-2018

Leder, Privat til Randers Privat

Kontakt

Jyske Bank - Randers

Dytmærsken 9
8900
Randers
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-09-2018
Udløber:
03-10-2018
Kviknummer:
LJA-65513985
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at præge udviklingen i vores afdeling i Randers?

 

Du vil få muligheden for at arbejde sammen med nogle af markedets mest kompetente bankrådgivere. Du bliver en del af en unik afdeling, hvor vi stræber efter at gøre en forskel ved bl.a. at skabe relationer og værdiskabende kundeoplevelser.

 

Et udfordrende job i et særdeles spændende marked

Vi har brug for en leder med en stærk profil. Sammen med afdelingsdirektøren vil du stå i spidsen for at udleve Jyske Banks forretningsstrategi i afdelingens lokalområde. I dit nye job hos os vil du koncentrere dig om kunderne samt have et fagligt fokus på salgsledelse og kompetenceudvikling af medarbejderne i afdelingen. Som leder går du forrest og har det faglige ansvar for bankrådgiverne i afdelingen.

 

Du vil være en nøglespiller i arbejdet med at løfte afdelingens eksisterende potentiale. Samtidig forventer vi, at du vil være drivkraften til at få aktiveret vores mange gode ambassadører og derved medvirke til at skaffe nye kunder.

 

Du får også din egen kundeportefølje. Jobbet er altså en unik mulighed for at kombinere ledelse, forretningsudvikling og rådgivning af private kunder. Du får medansvaret for at afholde løbende fokussamtaler med bankrådgiverne i afdelingen, og du vil også sammen med afdelingsdirektøren deltage i de årlige udviklingssamtaler.

 

Vi har brug for en leder til afdelingen, som har et godt kendskab til Randers og er involveret i byens netværk eller foreninger.

 

Hvem er vi i Randers Privat?

Det, der særligt kendetegner os i afdelingen, er, at vi er vilde med at skabe langvarige relationer til vores kunder og hjælpe dem til den bedste løsning. Vi prioriterer udvikling, høj faglighed og godt humør.

 

Bankrådgiver Tina Bugge Christensen i Randers Privat udtaler: Du skal have et højt humør og bidrage til den gode stemning i hverdagen.

 

Randers Privat er en Jyske Bank afdeling med 14 medarbejdere, og vi holder til i et stort hus midt i Randers sammen med otte gode kolleger fra Jyske Bank, Randers Erhverv. Du kan se dine kommende kolleger i Randers Privat her.

 

Afdelingsdirektør Jesper Honoré Lund Sørensen i Randers Privat slår fast: I Randers er vi ét TEAM, og vi prioriterer det sociale kollegaskab højt.

 

Din profil

Vi forestiller os, at du:

 

  • er meget kundevendt og konsekvent tænker i salgsmuligheder

  • har den faglige indsigt, der skal til for at udvikle afdelingen forretningsmæssigt samt drive en god forretning på et sundt kreditmæssigt grundlag

  • er fleksibel og omstillingsparat i forhold til hverdagens udfordringer og opgaver

  • tager medansvar for afdelingens udvikling og er bevidst om, at de gode resultater skabes gennem et godt teamsamarbejde.

 

 

Ansøgning

Ansøgningsfrist: 03.10.2018.

 

HR Partner Lise Bagge-Nielsen vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Jesper Honoré Lund Sørensen

Afdelingsdirektør Privat

Afdeling: Randers Privat

Telefon: 89894656

Mobil: 24 61 91 73

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler