Jyske Bank

Jyske Bank,

Lolland & Falster
14-05-2019

Leder, Landbrug til Landbrug Øst

Kontakt

Jyske Bank

Jernbanegade 19
4800
Nykøbing F
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-05-2019
Udløber:
24-05-2019
Kviknummer:
LJA-73355812
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

I Jyske Bank Erhverv har vi samlet rådgivningen af landbrugskunder i tre afdelinger med landbrug som speciale. Vores markedsområde er Sjælland og Lolland-Falster. Vi er én stærk landbrugsafdeling, som rådgiver vores kunder ud fra to adresser i henholdsvis Nykøbing Falster og Slagelse, og her har vi brug for en fagligt stærk leder, landbrug, som primært vil arbejde ud fra Nykøbing Falster. Er du den, vi søger, så læs med her.

 

Jobbet som Leder, landbrug

Vi ønsker fortsat at være branchens foretrukne finansielle sparringspartner. Det bliver derfor din primære opgave at sikre et stærkt kundefokus. Dette gør du blandt andet ved at udvikle vores i forvejen dygtige team af landbrugspartnere, rådgivere og erhvervsmedarbejdere i retning mod endnu højere faglighed og specialistviden inden for landbruget.

 

Med din motiverende ledelsesstil skaber du en dagligdag, hvor dine medarbejdere kan yde deres bedste, så kunderne oplever markedets bedste rådgivning igennem de finansielle behov, landbruget har som erhverv.  Du refererer til afdelingsdirektøren og skal sammen med det øvrige lederteam i Landbrug Øst sikre implementering af erhvervsstrategien på taktisk og operationelt niveau.

 

Du får en unik mulighed for at kombinere din interesse for, eller erfaring med, ledelse med din faglighed. Du vil i jobbet få en tilpasset portefølje, som matcher din ledelsesopgave.

 

Du er en succes i jobbet, når du igennem din ledelse sikrer bevist tilfredse kunder, tilfredse og motiverede medarbejdere samt bidrager til afdelingens fortsatte forretningsmæssige udvikling.

 

Hvem er vi i Landbrug Øst

Vi er et stærkt team på 15 medarbejdere. Alle medarbejderne har en høj faglig kompetence og stor interesse for landbruget på Sjælland og Lolland-Falster. Vi vil skabe langsigtet og værdiskabende rådgivning til både eksisterende, såvel som nye kunder. Når vores kunder oplever vores samlede sammenhængskraft, så opnår vi den ønskede stærke kundeoplevelse.

 

Vi har et tæt og værdiskabende samarbejde med vores erhvervs- privat- og private banking-afdelinger på Sjælland og Lolland Falster.

 

Mere om dig

Er jobbet noget for dig, så vil du kunne genkende dig selv i nedenstående profil:

 

  • Du har en teoretisk uddannelse, som matcher jobbet - eventuelt kombineret med en bankuddannelse. Vigtigst er det dog, at du har en specifik erfaring med økonomisk rådgivning af landbrugserhvervet, er god til at kommunikere og har en dyb indsigt i samt interesse og forståelse for landbruget som erhverv.

  • Du har erfaring med - eller interesse for - at skabe resultater gennem andre og tænder på at skabe udvikling og motivation hos dine medarbejdere.

  • Du tager ansvar og har en god dømmekraft.

  • Du er vedholdende samt resultatorienteret med en sund forretningsmæssig og kreditmæssig indstilling.

  • Du har gode kommunikationsevner og er i stand til at forklare tingene - også det med småt.

 

Ansøgning

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, så skynd dig at sende din ansøgning.

Senior HR Partner Mai Bohnsen vil tage sig af din ansøgning.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler