Nykredit, Center Kolding

Nykredit, Center Kolding,

Kolding
07-12-2017

Landbrugsrådgiver til erhvervscenter Kolding

Kontakt

Nykredit, Center Kolding

Sdr. Havnegade 1
6000
Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-12-2017
Udløber:
20-12-2017
Kviknummer:
LJA-52553604
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med på et stærkt landbrugshold, hvor vi vil landbruget og ser det som et spændende erhverv? Har du indsigt i bank og realkredit? Vi er en del af et stort erhvervscenter med mange muligheder for karriere.

 

Dit kommende job

Du får ansvar for din egen portefølje af landbrugskunder i et stærkt fagligt miljø med masser af mulighed for kvalificeret sparring og backup fra specialister og erfarne kolleger. Dit helt naturlige mål er at udvikle, vækste samt skabe optimal lønsomhed i din kundeportefølje. Det gør du ved at forstå dine kunders situation, ønsker og behov, så du kan sammensætte de helt rigtige og individuelt tilpassede løsninger. Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • lave finansielle løsninger til landbrugsvirksomheder i Syd- og Sønderjylland

  • optimere potentialet hos dine eksisterende kunder

  • identificere potentielle kunder og gøre dem til nye kunder

  • gennemføre konsekvent og vedholdende opfølgning.

 

 

Din portefølje af landbrugskunder sammensættes ud fra dine kompetencer. Din løbende porteføljestyring sikrer, at dine faglige kompetencer hele tiden udfordres og udvikles til gavn for kunden, Nykredit og din karriere. Så hvis du selv går skridtet videre, vil din karriere altid være på vej mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar.

 

Din erfaring

Du har erfaring som rådgiver og gerne med kendskab til landbrug, men det vigtigste er dog, at du har indsigt i bank og realkredit. Du er en dygtig igangsætter, og gennem din karriere har du erfaring med at styre kundeforløb fra A-Z; fra første møde over kortlægning af kundens behov og udarbejdelse af løsningsforslag, til forhandling og lukning af aftalen. Du ved derfor, at forskellen på succes og fiasko ligger i din evne til at identificere behov og skabe relevante løsninger samtidig med, at du udvikler en tillidsbaseret relation til den enkelte kunde. Enkel og forståelig formidling af kompliceret indhold er helt naturligt for dig, hvilket er en evne, du også anvender i dit netværk.

 

Din nye arbejdsplads

På center Kolding bestræber vi os på at være i de lokale beslutningstageres bevidsthed. Vi er organiseret i tre teams; et privat-, et landbrugs- og et erhvervsteam. Sammen med specialisterne er vi et hold på ca. 50 kolleger. Du bliver en del af landbrugsteamet i erhvervsafdelingen, hvor der er en frisk og uformel omgangstone, og vi lægger vægt på et positivt samarbejde. Vi har spændende og varierede kundeporteføljer og dækker landbrugsrådgivning i Syd- og Sønderjylland (herunder også Esbjerg og Varde kommune).

  

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt landbrugskundechef Freddy Hansen, 24 47 73 99 eller senior rekrutteringspartner Christian L. Henningsen, 44 55 18 43.

  

Ansøgningsfrist: 20. december 2017

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Sydbank
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Virksomhedsprofiler