Gem annonce
Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
29-04-2021

Kunderådgiver/stedfortræder til filialen på Kongelundsvej

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Kongelundsvej 289
2770
Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-04-2021
Udløber:
18-05-2021
Kviknummer:
LJA-82030267
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed

Da filialens nuværende souschef har søgt og fået nye udfordringer i banken, søger vi en ny kunderådgiver der har lyst til at tage det første ledelsesmæssige skridt, og er i stand til at varetage den daglige ledelse i filialdirektørens fravær. Brænder du ydermere for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Så er du måske vores nye kunderådgiver/stedfortræder i filialen på Kongelundsvej.

 

Jobbet

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialen.

 

Som en del af jobbet vil du indtræde som stedfortræder for filialdirektøren, i det omfang filialdirektøren ikke er til stede. Derudover vil du hvis du har interesse for at udvikle dig i lederrollen blive inddraget i udviklingen af medarbejderne og filialen.

 

Vores forventninger til dig

Du er rådgiver og ser stillingen som dit næste karriereskridt. Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder, og derfor forestiller vi os, at du har følgende profil:

 

  • Er faglig dygtig og har en god kreditmæssig vurderingsevne

  • Er tillidsvækkende og god til at skabe relationer

  • Er nærværende og proaktiv overfor kunderne

  • Er service- og præstationsorienteret

  • Er en god holdspiller, og brænder for at blive udviklet og udvikle andre

  • Er en god sparringspartner og har interesse for ledelse

 

Det er en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund, og du som minimum har bestået eller lige ved at bestå Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.

 

Filialen på Kongelundsvej stort kundepotentiale og godt arbejdsklima

Du kommer ind i vores team bestående af 8 medarbejdere, hvor vi har fokus på at arbejdsglæden er i top, og hvor medarbejderne er motiverede og ser frem til at gå på arbejde.

 

I Filialen på Kongelundsvej har vi et bredt team. Vores omgangstone er åben og ærlig, med respekt for hinanden. På trods af travlhed, bruger vi meget humor i vores hverdag, så arbejdsglæden og motivationen forbliver i top, hvilket vores mange gode og trofaste kunder kan mærke når de træder ind i banken. Vi arbejder altid med kunden i centrum og vi sætter den personlige relation i højsæde, udtaler filialdirektør Kasper Roed Nielsen. 

 

Filialen er centralt beliggende på Kongelundsvej, med kun 10. min. gang til Vestamager st. (Metro). Der er mulighed for parkering ved filialen.

 

Nærområdet er kendetegnet ved at være et attraktivt ejerboligområde, ligesom området tillige er kendt for sine mange kolonihaver, der er derfor gode muligheder for bæredygtig vækst.

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om stillingen eller filialen, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Kasper Roed Nielsen på tlf. 3848 3305 eller HR partner Lene Overgaard på tlf. nr. 3848 4663.

 

Ansøgningsfristen er den 18. maj.

 

Yderligere oplysninger fås hos:

Lene Overgaard, Telefon: +45 38484663

 

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Jyske Bank
Lyngby-Taarbæk, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler