Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Vejle
22-12-2017

Kunderådgiver til filialen i Vejle

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Havnegade 22
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-12-2017
Udløber:
14-01-2018
Kviknummer:
LJA-53436188
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at videreudvikle en ambitiøs bank og engagere dig i lokalområdet for at tiltrække nye kunder? Så bliv en del af en filial i udvikling og med stor kundetilgang.

 

Velkommen til danskernes foretrukne bank

Vores filial i Vejle er en full-scale filial, hvor kundegrundlaget fortrinsvis består af privatkunder. Vi præsterer solide forretningsmæssige resultater og har budt mange nye kunder velkommen.

 

Rådgiv nuværende kunder og tag godt imod nye

Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med vores eksisterende kunder og medvirke i opsøgende initiativer, som øger filialens kundetilvækst. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, som du selv er med til at udvikle gennem dialog med nye og eksisterende kunder. 

 

Du kommer til at favne bredt både fagligt og personligt. Med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælper du kunderne med af få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også på at vi arbejder som ét samlet team.

 

Vær med til at fortsætte vores udvikling 

Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i Vejle-området. Gennem vores lokale aktiviteter og dit netværk finder du det naturligt, at være med til at tiltrække nye kunder i vores attraktive markedsområde.

 

En filial med ambitioner

Du kommer ind i et team, som vægter et uformelt miljø og kundefokus højt. Vi er en konkurrence-minded flok på 10 kolleger, som prioriterer både fleksibilitet og sammenhold.

 

Vores lokale forankring og synligheden i byen betyder meget for os. Vi er meget ambitiøse også i forhold til at have et godt og positivt arbejdsklima i afdelingen, hvor vi samtidigt skaber gode kundeoplevelser uddyber filialdirektør Henrik H. Sørensen

 

Udover det gode arbejdsliv byder vi på konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder.

 

Tillidsvækkende og ansvarlig rådgiver

Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en fagligt kompetent kollega, som er tillidsvækkende, god til at skabe relationer og ser det som en spændende mulighed at få lov til arbejde i en filial i vækst.

 

  • Du er rådgiver, der formentlig sidder i en lignende stilling men du har godt gang i karrieren og er klar til at tage et nyt skridt

  • Du forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og formår at komme hele vejen rundt om kunden

  • Du har en bankmæssig baggrund, og har som minimum bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende

 

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Henrik H. Sørensen på tlf. 3848 4266 eller HR-konsulent Karina Herdichek Jepsen på tlf. 3848 4655.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfristen er søndag den 14. januar 2018. Vi holder løbende samtaler.

 

Vi glæder os til at møde dig.

 

 

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med mere end 250.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Vækstfonden - Vojens
Syd- og Sønderjylland
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler