Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Silkeborg
11-10-2018

Kunderådgiver til filialen i Silkeborg

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Tværgade 7
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-10-2018
Udløber:
24-10-2018
Kviknummer:
LJA-66514774
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vores kollega har fået job i filialen i Åbyhøj, og vi søger derfor en rådgiver, som er i gang med Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning, eller har taget uddannelse som trainee.

Vil du være en del af danskernes foretrukne bank for 9. år i træk? - hvor rådgivning handler om mere end penge, og hvor du bliver klædt på til at rådgive kunden hele vejen rundt, så er du måske lige den rådgiver vi mangler til vores filial i Silkeborg?

Velkommen til danskernes foretrukne bank

Vi tilbyder en arbejdsplads med høj trivsel og arbejdsglæde, og hvor du kender dine kunder og giver dem den bedste rådgivning, som præcist matcher deres behov.

I filialen i Silkeborg er vi i en markant udvikling, og glædes over positiv vækst både på kundeudviklingen og de øvrige forretningsområder.

Rådgiv nuværende kunder og tage godt imod nye

Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med vores eksisterende kunder og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Du kommer til at favne bredt både fagligt og personligt. Du får din egen portefølje, og med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælper du kunderne med af få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team.

En filial med plads til udvikling, indflydelse og humor

Du kommer ind i vores team bestående af 9 kunderådgivere, en souschef og filialdirektør, hvor vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, personlig- og fagligudvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe verdens bedste arbejdsplads.

Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at forsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vi er proaktive i vores adfærd, hvilket både er gældende over for vores kunder, samt når vi er aktive ude i byen. Vi er en aktiv filial med et rigtig godt arbejdsmiljø, og hvor vi dyrker det gode humør, selvom der er fart på Udtaler souschef Stephanie Kaas Bach.

Udover det gode sociale arbejdsliv byder vi på konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder.

Filialen ligger i hjertet af Silkeborg, Tværgade 7.

Tillidsvækkende og ansvarlig rådgiver

Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en kollega med følgende profil:

  • Forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov
  • Er tillidsvækkende og god til at skabe resultater
  • Har drive, er udadvendt og har ambitioner for karrieren
  • Er service- og præstationsorienteret
  • Er ansvarlig og en god holdspiller

 

Derudover er det en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund, hvor du enten er i gang med at læse Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller har taget en uddannelse som trainee.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til souschef Stephanie Kaas Bach på telefon 3848 3599 eller filialdirektør Torben Andersen på telefon 3848 3930.

Vi holder samtaler løbende.

Ansøgningsfrist onsdag den 24. oktober 2018.

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 280.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit Rønne
Bornholm
Nykredit
Roskilde, Midtsjælland
Virksomhedsprofiler