Arbejdernes Landsbank Rødovre

Arbejdernes Landsbank Rødovre,

Rødovre
17-09-2019

Kunderådgiver til filialen i Rødovre

Kontakt

Arbejdernes Landsbank Rødovre

Tårnvej 221
2610
Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-09-2019
Udløber:
13-10-2019
Kviknummer:
LJA-75701906
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Så er du måske vores nye kunderådgiver i filialen i Rødovre.

 

Jobbet

Arbejdernes Landsbank har i dag sektorens højeste kundetilfredshed blandt de danske privatkunder, og det bliver din opgave at sikre fortsat høj tilfredshed hos dine kunder. Du skal med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælpe kunderne med at få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker.

 

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialen.

 

Vores forventninger til dig

Du har en bankmæssig baggrund og har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder, og derfor forestiller vi os, at du har følgende profil:

 

  • Er tillidsvækkende og god til at skabe relationer

  • Er nærværende og proaktiv overfor kunderne

  • Er service- og præstationsorienteret

  • Er ansvarlig og en god holdspiller

 

 

Filialen i Rødovre stort kundepotentiale og god beliggenhed

Du bliver en del af en stærk koncern med ambitionen om at få flere og mere tilfredse kunder. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen.

 

Som arbejdsplads kan vi yderligere tilbyde:

 

  • Et uformelt miljø, hvor vi giver plads til hinanden

  • Medindflydelse på udviklingen i en bank, der hele tiden arbejder på at skabe mere tid til kunderne

  • En bank med en høj tilgængelighed og med ambitioner om at blive mere tilgængelig over for vores kunder

  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

  • Konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder.

 

 

I Rødovre bliver du en del af et team på 5 medarbejdere. Vi har fokus på teamet og dets indsatser og på at omsætte bankens sunde værdier til gode kundeoplevelser. Vi er rummelige og har tid til at være nærværende og ansvarlige overfor kunderne. Filialen har rådgivningstid hele dagen, men alene åben for daglig kundeservicering efter kl. 13.00, hvilket også gør, at der er stor flexsibilitet i jobbet.

 

Filialens kundegrundlag består primært af private kunder, og vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til vores fortsatte positive kundeudvikling- og tilfredshed.

 

Filialen er kasseløs, beliggende lige overfor Rødovrecentret på Tårnvej 221 i Rødovre.

 

Vidste du i øvrigt

..at Arbejdernes Landsbank for 10. år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank i den mest omfattende undersøgelse af tilfredsheden med de danske banker (Voxmeter, 2019).

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Jonas Rauff Pedersen på tlf. 3848 3376.

 

Ansøgningsfrist 13. oktober.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler