Arbejdernes Landsbank,

Kastrup
28-12-2017

Kunderådgiver til filialen i Kastrup

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Kastrupvej 201
2770
Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-12-2017
Udløber:
17-01-2018
Kviknummer:
LJA-53723537
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarlig kunderådgiver til kundernes foretrukne bank

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den privatkunderådgiver vi mangler i Kastrup.

Dit job

Arbejdernes Landsbank har i dag sektorens højeste kundetilfredshed blandt de danske privatkunder, og det bliver din opgave at sikre fortsat høj tilfredshed blandt dine kunder. Du skal med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælpe kunderne med at få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker.

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialen.

Din person

Du sidder i dag som rådgiver, og er godt i gang med din karriere. Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder, og derfor forestiller vi os, at du har følgende profil:

  • Forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov
  • Er tillidsvækkende og god til at skabe relationer
  • Er service- og præstationsorienteret
  • Er ansvarlig og en god holdspiller
  • Er faglig dygtig

 

Det er en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund, og er ved at være færdig med, eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.

Det får du

Som kunderådgiver bliver du en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 8. år i træk udnævnt til danskernes foretrukne bank.

Som arbejdsplads kan vi yderligere tilbyde:

  • Et uformelt miljø med højt til loftet og med 8 kompetente kolleger
  • Medindflydelse på udviklingen i en bank, der hele tiden arbejder på at skabe mere tid til kunderne
  • En bank med en høj tilgængelighed og med ambitioner om at blive mere tilgængelig over for vores kunder
  • En filial der er inde i en spændende udvikling med en stor kundetilgang.
  • Konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder

Filialen er beliggende Kastrupvej 201 tæt på offentlig transport (bus og metro). Der er mulighed for parkering ved filialen.

Ikke langt fra filialen ligger Kastrup Lufthavn, som qua sin størrelse er en stor arbejdsplads, ligesom nærområdet er kendetegnet ved at være et attraktivt ejerboligområde, hvorfor der er gode muligheder for bæredygtig vækst.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen eller filialen, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Niels Jørgen Jørgensen på tlf. 38 48 32 85 eller souschef Trine Falbe-Hansen på tlf. 38 48 32 87.

Ansøgningsfrist: 17-01-2018

Arbejdsdage: Dag

Hjemmeside: http://www.al-bank.dk

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne. 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med mere end 250.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer. 


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Svendborg, Fyn
Virksomhedsprofiler