Gem annonce
Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Kalundborg
10-06-2021

Kunderådgiver til filialen i Kalundborg

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Praktisk information
Oprettet:
10-06-2021
Udløber:
28-06-2021
Kviknummer:
LJA-82235057
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Og trives du med at dagen i dag ikke lignede i går og bestemt ikke kommer til at ligne i morgen, så velkommen til filialen i Kalundborg!

Det bliver dit job

I Kalundborg bliver du del af et lille men tæt team på 5 personer. Du får fra start tildelt din egen portefølje af privatkunder og mulighed for mindre erhvervskunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering og daglig økonomi.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at yde helhedsrådgivning for nye og eksisterende kunder, herunder lave beregninger mv. indenfor for egne fagområder. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der også er plads til at tage nye kunder.

Du vil også være med til at markedsføre banken i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events.

Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team.

Hvem er du?

Du har en bankmæssig baggrund og har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har god erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer

  • Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje

  • Kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi

 

Hvem er vi?

Filialen i Kalundborg har de seneste år opnået gode forretningsmæssige resultater og budt velkommen til mange nye kunder, hvoraf langt de fleste er privatkunder.

Du kommer ind i et team, hvor vi tager hånd om hinanden og hvor der er plads til forskellighed. Vi er en filial som har fokus på udvikling og sammenhold, hvor der er en god energi i hverdagen.

Filialen er kasseløs og centralt beliggende på Bredgade 55 i hjertet af Kalundborg.

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

  • En bank som 12 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Filialdirektør Hans Erik Sonn på tlf. 38 48 37 40.

Vi vil afholde samtaler løbende og ansøgningsfristen er den 28. juni vi glæder os til at høre fra dig!

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Gem annonce

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Jyske Bank
Frederiksberg¤Vanløse¤København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler