Arbejdernes Landsbank - Holbæk

Arbejdernes Landsbank - Holbæk,

Holbæk
21-05-2019

Kunderådgiver til filialen i Holbæk

Kontakt

Arbejdernes Landsbank - Holbæk

Smedelundsgade 16
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-05-2019
Udløber:
10-06-2019
Kviknummer:
LJA-73437640
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den privatkunderådgiver vi mangler i Holbæk. 

 

Det bliver dit job

I Holbæk bliver du del af et stærkt team på 5 - og snart 6 personer. Du får et tæt makkerskab med dine kolleger, da vores fokus ikke alene er på den enkelte medarbejder, men også som ét samlet team. Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med dine egne kunder og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der er god tid til hver enkelt kunde. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 

  • Rådgive og sparre med eksisterende og nye kunder om alt lige fra bolig og pension til investering

  • Være med til at markedsføre filialen i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events

  • Medvirke til den daglige ekspedition af filialens kunder via telefon, beskeder mv.

 

 

Hvem er du?

Du har en bankmæssig baggrund og har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

  • Er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer

  • Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje

  • Kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi    

    

 

Hvem er vi?

Du kommer ind i vores team bestående af 1 kunderådgiver service, 4 kunderådgivere og en leder, hvor vi har fokus på arbejdsglæde, sammenhold, udvikling, samt ikke mindst lysten til at skabe verdens bedste arbejdsplads.

 

Vi er meget bevidste om at have kunden i centrum og være proaktive i vores adfærd. Vi byder vores kunder velkomne, som var de vores egne gæster. Dialogen er åben og ærlig, der er højt til loftet, og vi prioriterer det gode humør trods en travl hverdag. Arbejdsglæden er i top, og den gode stemning bemærkes af vores kunder, som udtrykker, at det altid er en fornøjelse at træde ind i banken, udtaler Filialdirektør Bettina Villumsen.

 

Filialen i Holbæk er en relativ ny filial, som siden åbningen i 2015 har været i en særdeles positiv udvikling med mange nye og gode kunder. Filialen er kasseløs, ligger på Smedelundsgade 16, 4300 Holbæk i flotte og nyindrettede lokaler.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

  • En bank som 10 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Filialdirektør Bettina Villumsen på tlf. 3848 4871 eller HR-konsulent Leif Jespersen på tlf. 3848 4662.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfrist 10. juni

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler