Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Herlev
11-11-2019

Kunderådgiver til filialen i Herlev

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Herlev Hovedgade 136
2730
Herlev
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-11-2019
Udløber:
30-11-2019
Kviknummer:
LJA-77341409
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Da en af filialen kunderådgivere har fået nyt job i organisationen, søger vi en kunderådgiver der trives med, at dagen i dag ikke lignede i går og bestemt ikke kommer til at ligne i morgen. Her er højt til loftet og plads til at du kan udvikle dig. Forretninger og nye kunder venter på din rådgivning og nærvær.

 

Dit job

Arbejdernes Landsbank har i dag sektorens højeste kundetilfredshed blandt de danske privatkunder, og det bliver din opgave at sikre fortsat høj tilfredshed blandt dine kunder. Du skal med udgangspunkt i vores unikke rådgivningskoncept og via personlig og ansvarlig rådgivning hjælpe kunderne med at få afdækket deres behov og opfyldt deres ønsker.

 

Vi har en spændende kundeportefølje bestående af privat- og foreningskunder, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialen.

 

Din person

Du sidder i dag som rådgiver, og er godt i gang med din karriere. Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder, og derfor forestiller vi os, at du har følgende profil:

 • Forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov

 • Er tillidsvækkende og god til at skabe relationer

 • Er service- og præstationsorienteret

 • Er en god holdspiller

 • Er faglig dygtig

 

Det er en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund og er i gang med, eller ved at være færdig med Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning og/eller HD.

 

Det får du

Som kunderådgiver bliver du en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 10. år i træk udnævnt til danskernes foretrukne bank.

 

Som arbejdsplads kan vi yderligere tilbyde:

 • Et uformelt miljø med højt til loftet og med 9 kompetente kolleger

 • Medindflydelse på udviklingen i en bank, der hele tiden arbejder på at skabe mere tid til kunderne

 • En bank med en høj tilgængelighed og med ambitioner om at blive mere tilgængelig over for vores kunder

 • En filial der er inde i en spændende udvikling med en stor kundetilgang

 • Konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder

 • En arbejdsplads, hvor arbejdsglæden er i top, og hvor medarbejderne er motiveret og ser frem til at gå på arbejde

 

Filialen er beliggende Herlev Hovedgade 136, få minutters gang fra Herlev Bymidte Butikscenter og ca. 10 min. gang fra Herlev station.

 

Nærområdet er kendetegnet ved at være et attraktivt ejerbolig- og kolonihaveområde, hvor der er gode muligheder for bæredygtig vækst.

 

Har du yderligere spørgsmål...

Hvis du vil vide mere om stillingen eller filialen, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Thomas Thørner på tlf.nr. 3848 3270 eller souschef Daniel F. Meyenburg på tlf. 3848 3482.

 

Ansøgningsfristen er den 30. november, men skynd dig at sende din ansøgning, da vi løbende vil afholde samtaler.

 

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

 


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler