Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Frederikssund
30-10-2020

Kunderådgiver til filialen i Frederikssund

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Havnegade 18
3600
Frederikssund
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-10-2020
Udløber:
15-11-2020
Kviknummer:
LJA-81328306
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en ny kunderådgiver, som vil være med til at lave forretninger, rådgive og servicere filialens privatkunder. Så er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den kunderådgiver vi mangler i Frederikssund.

 

Velkommen til danskernes foretrukne bank

Vores filial i Frederikssund er en rådgivningsfilial, hvor kundegrundlaget fortrinsvis består af privatkunder. Vi har en filial i udvikling, og glædes over positiv kundevækst.

 

Rådgiv nuværende kunder og tage godt imod nye

Som vores nye kollega fordeler du din tid mellem at rådgive og sparre med vores eksisterende kunder og medvirker aktivt til at øge filialens kundetilvækst. Du får fra start en portefølje af privatkunder, men der er plads til flere gode kunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering og daglig økonomi.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Yde helhedsrådgivning til nye og eksisterende kunder

  • Være med til at markedsføre banken i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events

  • Medvirke til den daglige ekspedition af filialens mange kunder via telefon, beskeder mv.

 

Filialen i Frederikssund fantastisk sammenhold og stort kundepotentiale

Du kommer ind i et godt team, hvor vi tager hånd om hinanden, og hvor der er plads til forskellighed.

 

Vi er en filial som har fokus på udvikling og sammenhold, hvor der er en god energi i hverdagen.

 

Det er vigtigt for os, at vi gør en forskel for vores kunder, så de oplever værdien af at være kunder i AL Frederikssund. Kundernes oplevelse af en imødekommende og professionel bankforbindelse er altafgørende for os.

 

Selv om hverdagen kan være travl, prioriterer vi altid samarbejdet, det gode humør, den kvikke bemærkning og det sociale samvær meget højt. Specielt det gode humør og den gode stemning, bliver bemærket af vores kunder, når de træder ind i filialen, uddyber filialdirektør Per Jegsen Schmidt.

 

Udover det gode sociale arbejdsliv byder vi på konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og andre medarbejdergoder.

 

Filialen er kasseløs og er beliggende i store og flotte lokaler på Havnegade 18.

 

Tillidsvækkende og ansvarlig rådgiver

Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder. Derfor er vi på jagt efter en fagligt kompetent kollega, som er tillidsvækkende og god til at skabe relationer.

 

  • Du er rådgiver i dag, og sidder i en lignende stilling dvs. at du har godt gang i karrieren og er klar til at tage skridtet videre.

  • Du har en bankmæssig baggrund, og er som min. i gang med eller har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende

  • Du forstår at sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og formår at komme hele vejen rundt om kunden

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Per Jegsen Schmidt på tlf. nr. 38 48 44 00 eller HR partner Leif Jespersen på tlf. 38 48 46 62.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfristen er den 15. november.

 

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler