Arbejdernes Landsbank Fredericia

Arbejdernes Landsbank Fredericia,

Fredericia
08-05-2019

Kunderådgiver til filialen i Fredericia

Kontakt

Arbejdernes Landsbank Fredericia

Danmarksgade 6
7000
Fredericia
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-05-2019
Udløber:
16-06-2019
Kviknummer:
LJA-73177528
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

En af filialens kunderådgivere har besluttet at forlade arbejdsmarkedet for at nyde sit otium. Vi søger derfor en rådgiver, som brænder for at rådgive og servicere privatkunder, og sikre, at de får den rådgivning der præcis matcher deres behov. Vi er danskernes foretrukne bank for 10. år i træk, og det kan vi kun være, fordi vi har de bedste engagerede medarbejdere. 

 

Det bliver dit job

Du bliver en del af et stærkt team på 6 personer, og du får fra start tildelt din egen portefølje af primært privatkunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering til daglig økonomi. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der også er plads til at tage nye kunder. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 

  • Yde helhedsrådgivning til nye og eksisterende kunder

  • Være med til at markedsføre banken i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events

  • Medvirke til den daglige ekspedition af filialens mange kunder via telefon, beskeder mv.

 

 

Hvem er du?

Du har en bankmæssig baggrund og har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

  • Er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer

  • Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje

  • Kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi

 

 

Hvem er vi?

Filialen i Fredericia har de seneste år opnået stærke forretningsmæssige resultater og budt velkommen til rigtig mange nye kunder. Filialen har en stærk markedsposition og er kendt for at være en engageret og aktiv medspiller i lokalområdet.

 

Filialen er beliggende i hjertet af Fredericia, Danmarksgade 6, 7000 Fredericia.

 

Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at forsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vi er meget bevidste om, at vi kun kan drive en god forretning når kundetilfredsheden er i top, uddyber filialdirektør Maiken Bang Madsen Sørensen.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

  • En bank som 10 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om banken, er du velkommen til at ringe til Filialdirektør Maiken Bang Madsen Sørensen på tlf. 61 69 07 75 eller HR partner Karina H. Jepsen på tlf. 38 48 46 55.

 

Ansøgningsfristen er søndag den 16. juni 2019. Vi holder løbende samtaler.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler