Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Storkøbenhavn
13-09-2019

Kunderådgiver til filialen i Brønshøj

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Frederikssundsvej 160
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-09-2019
Udløber:
06-10-2019
Kviknummer:
LJA-75591762
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den privatkunderådgiver vi mangler i Brønshøj. 

 

Det bliver dit job

I Brønshøj bliver du del af et stærkt team på 8 personer. Du får fra start tildelt din egen portefølje af privatkunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering og daglig økonomi. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der er god tid til hver enkelt kunde. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 

 • Rådgive og sparre med eksisterende og nye kunder

 • Være med til at markedsføre filialen i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events

 • Lave diverse beregninger

 

 

Filialen er beliggende Frederikssundsvej 160 kun et min. gang fra Brønshøj Torv.

 

Nærområdet er kendetegnet ved at være et attraktivt ejer- og andelsboligområde, hvor der er gode muligheder for bæredygtig vækst.

 

Hvem er du?

Du har en bankmæssig baggrund og har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

 • Er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer

 • Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje

 • Kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi

 • Har kendskab til BECs systemer

 

 

Hvem er vi?

Filialen i Brønshøj har de seneste år opnået stærke forretningsmæssige resultater og budt velkommen til rigtig mange nye kunder, hvoraf langt de fleste er privatkunder. Filialen har en stærk markedsposition og er kendt for at være en engageret og aktiv medspiller i lokalområdet.

 

Vi er meget bevidste om at have kunden i centrum og være proaktive i vores adfærd. Vi byder vores kunder velkomne, som var de vores egne gæster. Dialogen er åben og ærlig, der er højt til loftet, og vi prioriterer det gode humør trods en travl hverdag. Arbejdsglæden er i top, og den gode stemning bemærkes af vores kunder, som udtrykker, at det altid er en fornøjelse at træde ind i banken. udtaler Filialdirektør Anette Ryefelt.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 • En bank som 10 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Filialdirektør Anette Ryefelt på tlf. 38 48 33 75 eller souschef Jonas Boeskov på tlf. 38 48 33 84.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi vil afholde samtaler løbende.

 

Ansøgningsfrist 6. oktober.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 300.000 kunder. Banken er repræsenteret med 71 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
Kolding, Syd- og Sønderjylland
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler