Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Ballerup
03-01-2019

Kunderådgiver til filialen i Ballerup

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Centrumgaden 35
2750
Ballerup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-01-2019
Udløber:
22-01-2019
Kviknummer:
LJA-69264523
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller med en stærk forretningssans? - så er du måske lige den privatkunderådgiver vi mangler i Ballerup.

 

Det bliver dit job

I Ballerup bliver du del af et stærkt team på 9 personer. Du får fra start tildelt din egen portefølje af privatkunder, som du skal rådgive om alt lige fra boligfinansiering og pension til investering og daglig økonomi. Porteføljen er tilpasset størrelsesmæssigt, så der er god tid til hver enkelt kunde. Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 

  • Rådgive og sparre med eksisterende og nye kunder

  • Være med til at markedsføre filialen i lokalområdet via forskellige aktiviteter og events

  • Lave diverse beregninger på bl.a. lån

 

 

Filialen er centralt beliggende på Centrumgaden 35, med kun 5. min. gang til Ballerup station og nærmeste nabo til Ballerup centret.

 

Nærområdet er kendetegnet ved at være et attraktivt ejerboligområde, hvor der er gode muligheder for bæredygtig vækst.

 

Hvem er du?

Du har en bankmæssig baggrund og har bestået Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende. Du har erfaring med bl.a. kreditpolitik, boligfinansiering, pension, forsikring, investering og daglig økonomi. Derudover lægger vi vægt på, at du:

 

  • Er proaktiv, udadvendt og god til at skabe relationer

  • Ser det som en spændende mulighed at være med til at pleje og udvikle din egen kundeportefølje

  • Kan sætte dig ind i kundernes ønsker og behov og komme hele vejen rundt om deres økonomi

 

 

Hvem er vi?

Filialen i Ballerup har de seneste år opnået stærke forretningsmæssige resultater og budt velkommen til rigtig mange nye kunder, hvoraf langt de fleste er privatkunder. Filialen har en stærk markedsposition og er kendt for at være en engageret og aktiv medspiller i lokalområdet.

 

Vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til at forsætte den positive kundeudvikling- og tilfredshed. Vi er meget bevidste om, at vi kun kan drive en god forretning ved at have kundefokus i højsædet.  udtaler Filialdirektør Thomas Larsen.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

  • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

  • En bank som 9 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Filialdirektør Thomas Larsen på tlf. 38 48 34 70 eller souschef Anne Cramer på tlf. 38 48 34 65.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

 

Ansøgningsfrist 22. januar

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med ca. 280.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank Fredericia
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler