Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland,

Silkeborg
20-12-2017

Kunderådgiver til erhverv og privat i Ry

Kontakt

Sparekassen Kronjylland

Skanderborgvej 36
8680
Ry
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-12-2017
Udløber:
19-01-2018
Kviknummer:
LJA-53303158
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være en del af teamet i en afdeling med højt humør, kundetilgang og spændende opgaver inden for både privat og erhverv? Så er du måske vores nye kollega i Ry afdeling.

 

Du får ansvaret for en portefølje af privatkunder, der også driver mindre erhverv. I samarbejde med afdelingsdirektøren får du også mulighed for at arbejde med større erhvervskunder.

 

Der er flere indgange til stillingen. Måske har du erfaring med rådgivning og kreditvurdering af erhvervsvirksomheder og deres private engagement. Det kan også være, du har erfaring fra privatområdet, men samtidig har snust til erhvervssegmentet og nu ønsker at forfølge det endnu mere. Med i bagagen har du naturligvis en finansiel uddannelse og et godt kredithåndværk.

 

Om dig

Du har erfaring fra egen kundeportefølje og er struktureret og kvalitetsbevist. Du er stærk i din kreditbehandling og har en kommerciel forståelse for kundernes virksomheder og en regnskabsmæssig forståelse. Samtidig kan du give kunderne konstruktiv sparring og rådgivning i forhold til deres private engagement.

 

Du tilfører teamet god energi og tager aktivt del i afdelingens resultater. Du har derfor også modet til at tiltrække nye kunder for at udbygge porteføljen.  Sammen med afdelingsdirektøren får du ansvaret for at opsøge og tiltrække nye erhvervskunder i lokalområdet. Derfor får du også mulighed for at deltage i lokalt netværkssamarbejde. Din udadvendte og tillidsvækkende facon gør det i det hele taget let for dig at komme i dialog med kunderne både i afdelingen, til kundearrangementer og ude i byen.

 

Om jobbet

Du får ansvaret for at vedligeholde og udbygge en eksisterende portefølje. Helt naturligt får du derfor rig lejlighed til at involvere dig i Ry og omegn kender du allerede området, er det en fordel, men ikke et krav.

 

I Ry venter dig et godt team på otte kolleger, der oplever kundetilgang både inden for private og mindre erhvervskunder. Vi har udsigt til, at tendensen kan fortsætte, og håber derfor, at du har lyst til aktivt at tage del i udviklingen. På vej mod succeserne støtter vi hinanden, fejrer hinandens og afdelingens sejre og har i det hele taget ja-hatten på, selv når det går op ad bakke.  

 

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Anne-Vibeke Frengler på telefon 87 62 32 14 eller mobil 26 87 29 72.

 

Ansøgning

Er stillingen lige dig? Så send din ansøgning hurtigst muligt via dette link. Vi holder løbende samtaler og håber, at du kan starte i afdelingen 1. marts 2018.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Svendborg, Fyn
Virksomhedsprofiler