Arbejdernes Landsbank Rødovre

Arbejdernes Landsbank Rødovre,

Rødovre
17-09-2021

Kunderådgiver / stedfortræder til filialen i Rødovre

Kontakt

Arbejdernes Landsbank Rødovre

Tårnvej 221
2610
Rødovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-09-2021
Udløber:
05-10-2021
Kviknummer:
LJA-82675276
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en kunderådgiver der har lyst til at tage det første ledelsesmæssige skridt, og er i stand til at varetage den daglige ledelse i filialdirektørens fravær. Brænder du ydermere for at lave forretninger, rådgive og servicere privatkunder? Så er du måske vores nye kunderådgiver/stedfortræder i filialen i Rødovre.

 

Jobbet

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, som du skal servicere og rådgive inden for alle bankens forretningsområder. Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialen.

 

Som en del af jobbet vil du indtræde som stedfortræder for filialdirektøren, i det omfang filialdirektøren ikke er til stede. Derudover vil du hvis du har interesse for at udvikle dig i lederrollen blive inddraget i udviklingen af medarbejderne og filialen.

 

Vores forventninger til dig

Du er rådgiver og ser stillingen som dit næste karriereskridt. Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder, og derfor forestiller vi os, at du har følgende profil:

 • Er faglig dygtig og har en god kreditmæssig vurderingsevne

 • Er tillidsvækkende og god til at skabe relationer

 • Er nærværende og proaktiv overfor kunderne

 • Er service- og præstationsorienteret

 • Er en god holdspiller, og brænder for at blive udviklet og udvikle andre

 • Er en god sparringspartner og har interesse for ledelse

 

Det er en forudsætning, at du har en bankmæssig baggrund, og du som minimum har bestået eller lige ved at bestå Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning eller tilsvarende.

 

Filialen i Rødovre stort kundepotentiale og godt arbejdsklima

Du bliver en del af en stærk koncern med ambitionen om at få flere og mere tilfredse kunder. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen.

 

Som arbejdsplads kan vi yderligere tilbyde:

 • Et uformelt miljø, hvor vi giver plads til hinanden

 • Medindflydelse på udviklingen i en bank, der hele tiden arbejder på at skabe mere tid til kunderne

 • En bank med en høj tilgængelighed og med ambitioner om at blive mere tilgængelig over for vores kunder

 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

 • Konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder

 

I Rødovre bliver du en del af et team på 5 medarbejdere. Vi har fokus på teamet og dets indsatser og på at omsætte bankens sunde værdier til gode kundeoplevelser. Vi er rummelige og har tid til at være

 

nærværende og ansvarlige overfor kunderne. Filialens kundegrundlag består primært af private kunder, og vi glæder os til at få en ny kollega på holdet, der gennem sit engagement og sine relationer kan bidrage til vores fortsatte positive kundeudvikling- og tilfredshed.

 

Filialen er kasseløs, beliggende lige overfor Rødovrecentret på Tårnvej 221 i Rødovre.

 

Vidste du i øvrigt

..at Arbejdernes Landsbank for 12. år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank i den mest omfattende undersøgelse af tilfredsheden med de danske banker.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte filialdirektør Jonas Rauff Pedersen på tlf. 38483376 eller HR Konsulent Lene Overgaard på tlf. 38484663.

 

Ansøgningsfrist den 5. oktober.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Virksomhedsprofiler