Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

Slagelse
29-01-2018

Kunderådgiver service til filialen i Slagelse

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Jernbanegade 2
4200
Slagelse
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-01-2018
Udløber:
18-02-2018
Kviknummer:
LJA-55470882
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du udadvendt og brænder du for at yde vores kunder den bedste service? Er tilfredse og loyale kunder dit varemærke? Er du bankuddannet, og har erfaring som kunderådgiver service? Så vil vi rigtig gerne byde dig velkommen som kunderådgiver service i vores filial i Slagelse.  

 

Dit job

Arbejdernes Landsbank har i dag sektorens højeste kundetilfredshed blandt de danske privatkunder, og det bliver din opgave at bidrage til den fortsatte høje tilfredshed hos kunderne. Du er det første kontaktpunkt til bankens kunder, og du skal via personlig og ansvarlig rådgivning servicere kunderne.

 

Du skal tage imod nye kunder, hvor du skal vurdere det fremtidige forretningsomfang og opfange købssignaler samt henvise kunderne til kunderådgiveren, når det er nødvendigt.

 

Du skal være i stand til at yde support overfor filialens rådgivere indenfor følgende områder:

 

 • Pensionsadministration

 • Boligberegninger    

 • Daglig økonomi, herunder udføre skatte- og rådighedsberegninger

 

Som frontperson er du sammen med dine kolleger ansvarlig for både kasseekspedition, servicering af automater og betjening ved skranken. Det bliver din opgave at varetage her og nu opgaver. Du skal eksempelvis yde service og rådgivning i forbindelse med:

 

 • selvbetjeningssystemer og betalingskort

 • oprettelse af kundeengagementer/indlånskonti

 • mindre låne- og kreditbehov

 

Sammen med dine kolleger skal du markedsføre filialen i området, ligesom du via lokale aktiviteter og dit netværk skal være med til at tiltrække nye gode kunder til filialen.

 

Din person 

Du har en bankmæssig baggrund og sidder i dag i en lignende stilling. Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder, og derfor forestiller vi os, at du har følgende profil:

 

 • er udadvendt og god til at skabe relationer

 • er service- og præstationsorienteret

 • er ansvarlig og en god holdspiller

 • struktureret og vant til at skifte tempo, når mængden af arbejdsopgaver kræver det

 

Det får du 

Som kunderådgiver service bliver du en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen.

 

Vi har tætte relationer til vores kunder, som vi værdsætter meget højt. Hver eneste dag gør vi os umage for at servicere vores kunder og sikre, at vores ydelser og produkter tilpasses den enkelte kundes behov. Vi lægger vægt på parathed og nærvær, og vil til enhver tid have kunden i centrum.

 

Filialen i Slagelse er kendetegnet ved:

 

 • En filial der er inde i en spændende udvikling med en stor kundetilgang, hvor kunderne i vid udstrækning kommer fra filialens nuværende kunder dvs. via ambassadørrelationer

 • 8 kompetente og engagerede kollegaer

 • Fokus på at filialen er ét samlet team, hvor der samarbejdes på tværs af jobprofiler

 • Et uformelt miljø, hvor vi giver plads til hinanden

 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling

 

Filialen er centralt beliggende på Jernbanegade 2 i Slagelse, kun få minutters gang fra Slagelse station.

 

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til filialdirektør Hans Eriks Sonn på telefon 3848 3740 (træffes først fra 12. februar) eller HR konsulent Leif Jespersen på tlf. 3848 4662.

 

Ansøgningsfrist: 18-02-2018

 

 

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med mere end 250.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
Nyborg, Fyn
BankNordik
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler