Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank,

København
06-04-2020

Kunderådgiver service med ansvar for kassen til filialen i City

Kontakt

Arbejdernes Landsbank

Vesterbrogade 5
1502
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-04-2020
Udløber:
23-04-2020
Kviknummer:
LJA-80057747
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Trives du med at dagen i dag ikke lignede i går, og bestemt ikke kommer til at ligne i morgen så velkommen til City. Her er højt til loftet og plads til at du kan udvikle dig. Er du udadvendt og brænder du for at yde vores kunder den bedste service når de henvender sig i vores kasse? Og er du bankuddannet, og har erfaring som kunderådgiver service/kundemedarbejder? Så vil vi rigtig gerne byde dig velkommen i vores filial i City.

 

Det bliver dit job

Som kunderådgiverservice/kasserer er du ansvarlig for Kassen dvs. opstart og nedlukning af kassen, ekspedition i kassen, bestilling af penge/valuta, servicering af pengeautomater m.m.

 

Når du ikke ekspederer kunder i kassen, vil du bl.a. beskæftige dig med:

 

 • forskellige administrative opgaver i form af f.eks. listebehandling

 • selvbetjeningssystemer og betalingskort

 • evt. screening af nye kunder samt oprettelse af kundeengagementer/indlånskonti

 • servicering af kunder via telefonen

 • Oplæring af trainees

 • opfange købssignaler og henvise til en rådgiver

 

Hvem er du

Du har enten en bankmæssig baggrund og sidder i dag i en lignende stilling, eller du har afsluttet en finansuddannelse(elevuddannelse) eller finansøkonomuddannelse, og drømmer om at få lov til at være den første person som kunden møder.

 

Hvis du er uddannet finansøkonom, behøver du ikke have erfaring fra en lignende stilling vi skal nok sørge for, at du får den nødvendige oplæring. Vær dog opmærksom på, at der ikke er tale om en traineestilling, da jobbet et en fast kunderådgiver service/kasserer stilling.

 

Det der er vigtigt for os er, at du har lysten og drivet til at give vores kunder en god service blandet med en god oplevelse når de henvender sig til os.   

 

Derudover forestiller vi os, at du kan nikke genkende til følgende:

 

 • Er udadvendt og har let til et smil

 • Har erfaring fra kundeservice/rådgivning - i et pengeinstitut eller fra et andet servicefag

 • Indstillet på at gøre en forskel for vores kunder og møde dem med begejstring

 

Er struktureret og vant til at skifte tempo, når køen med kunder vokser omkring ultimo måned.

 

Sådan er det i city

Filialen i City har de seneste år opnået stærke forretningsmæssige resultater og budt velkommen til rigtig mange nye kunder, hvoraf langt de fleste er privatkunder. Filialen har en stærk markedsposition og er kendt for at være en engageret og aktiv medspiller i lokalområdet.

 

Vores dagligdag foregår med en åben og ærlig dialog, hvor vi arbejder tæt sammen. Vi dyrker det det gode humør i en travl hverdag. Vi oplever ofte, at vores kunder og samarbejdspartnere bemærker og værdsætter den gode stemning, når de træder ind i filialen.

 

Filialen deler lokaler med vores Erhvervscenter City samt vores afdeling for personalerådgivning. Der sidder i alt 25 medarbejdere, som har et godt samarbejde, og et godt socialt fællesskab.

 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 

En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 

 • En bank som 11 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller filialen, er du velkommen til at kontakte souschef Jonas Thomsen på telefon 38 48 46 69 eller HR konsulent Lene Overgaard på telefon 38 48 46 63.

 

Hvis jobbet matcher dig, glæder vi os til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi løbende vil afholde samtaler.

 

Der er ansøgningsfrist 23. april

 

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 320.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

 


Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler