Jyske Bank

Jyske Bank,

Vejle
14-09-2018

Kundemedarbejder til Servicecenter Vejle, privat og erhverv

Kontakt

Jyske Bank

Enghavevej 32
7100
Vejle
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-09-2018
Udløber:
27-09-2018
Kviknummer:
LJA-65514188
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sagsbehandling, udviklingsmuligheder og godt humør, er det noget for dig?

Har du lyst til at arbejde med sagsbehandling på privat eller erhvervskunder i et professionelt miljø med udviklingsmuligheder, godt humør og gensidig fleksibilitet? Sammen med 25/28 dygtige kolleger bliver du en del af Servicecenter Vejle, hvor vi arbejder med at supportere bankens afdelinger på privat og erhverv. Vi søger nye kolleger til både privat og erhvervsområdet.

 

Jobbet

Du får et alsidigt job, hvor du får mulighed for at bringe din viden i spil og bidrage til den kontinuerlige optimering af vores processer. Vi er stolte af vores faglighed og ved, at den service, vi leverer i hverdagen, giver vores kolleger i afdelingsnettet mulighed for at skabe endnu flere forretninger med bankens kunder. Vi søger derfor en kollega, der brænder for at yde en god og professionel support og sagsbehandling til vores afdelinger. Du skal have lyst til at tage ejerskab og ansvar for opgaverne og for det gode samarbejde i teamet.

 

Erhverv

Servicecenter Vejle, Erhverv servicerer alle bankens landbrugsafdelinger og en række erhvervsafdelinger. Vi forventer, at du har nogle års relevant erfaring og uddannelse inden for erhverv. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med sagsbehandling på Landbrug eller større erhvervssager og med tinglysning på Tinglysning.dk.

 

I hverdagen er vi dybt involverede i at skabe den gode løsning og må ofte søge nye veje for at nå dertil. Du skal besidde mod til at tænke nye løsninger og evne at drible bolden i mål med hjælp fra andre gode kolleger i koncernen. Vi 8 skarpe hoveder, der glæder sig til at byde dig velkommen i teamet.

 

Privat

Servicecenter Vejle, Privat producerer dokumenter til privatkundernes generelle bankforretninger for hele landet. På boligområdet har hvert servicecenter sit special, og vi er specialister i boligsalg og boligbyg. Vi forventer, at du kender til sagsgangene inden for privatkundeområdet og har erfaring med realkredit eller boligsager. Vi er 17 kompetente kolleger, der glæder sig til at byde dig velkommen i teamet.

 

Afdelingen

Afdelingen er placeret i udkanten af Vejle, tæt på motorvej og med fri parkering lige ved døren. Huset, som vi til daglig deler med Landbrug Syd, er et meget benyttet kursus- og mødested for hele koncernen, så der er ofte mange kolleger i huset. Vi har derfor også en dejlig kantine. I Servicecenter Vejle lægger vi vægt på, at vi er et team på trods af forskellige opgaver i hverdagen. Derfor har vi også en række sociale aktiviteter i løbet af året på tværs af privat og erhverv. Dette bidrager til en god stemning og et godt arbejdsmiljø i afdelingen.

 

Ansøgning

HR Partner Karin Elmedal Hansen vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Henrik Hansen

Afdelingsdirektør

Afdeling: Servicecenter Vejle

Telefon: 89 89 21 53

Mobil: 20 45 58 76

 

Susan Vilstrup Thomsen

Leder, erhverv

Afdeling: Servicecenter Vejle

Telefon: 89 89 49 38

Mobil: 29 91 00 12

 

Bitten Bøgh Winther

Leder, Privat

Afdeling: Servicecenter Vejle

Telefon: 89 89 49 13

Mobil: 20 81 79 11

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Nykredit
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler