Nykredit

Nykredit,

Danmark
21-05-2019

Kundedirektør Private Banking Elite

Kontakt

Nykredit

Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf: 70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet:
21-05-2019
Udløber:
10-06-2019
Kviknummer:
LJA-73437674
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Finans, forsikring og bank,
Ledelse
Beliggenhed
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Deler du vores ambition om at skabe værdi, overblik, tryghed og stærke relationer for og til vores kunder? Evner du at skabe følgeskab, sætte retning og eksekvere? Så har du nu muligheden for at blive en del af et stærkt lederteam, som har ansvaret for Private Wealth Management, der rådgiver nogle af Nykredits mest formuende kunder.

 

Ledelse

Du bliver en del af et lederteam, der har det daglige ledelsesansvar for medarbejdere med kompetencer inden for formuerådgivning, investering, skat og Private Banking-rådgivning. Det bliver dit ansvar at udvikle, inspirere og motivere Privat Banking-rådgivere og løbende følge op på den enkelte rådgivers kompetencer, indsats og præstationer. Målet er at udvikle holdet, så vi sammen skaber markante resultater og bidrager til fortsat vækst og udvikling af Private Wealth Management i Nykredit.

     

Private Banking Elite

Private Banking Elite er en del af Private Wealth Mangement. Vi yder personlig rådgivning til de mest formuende privatkunder i Danmark. Vi ser på helheden i kundernes økonomiske situation og tilbyder finansielle løsninger, der dækker alle aspekter hos den enkelte kunde. Det gør vi først og fremmest ved at opbygge en tæt og langvarig relation. Den gode kundeoplevelse skabes i tæt samarbejde med vores kolleger i Retail Banking og Wealth Management.

 

Vores Private Banking-koncept har modtaget anderkendelse og flere priser, men vi arbejder fortsat hårdt på at udvikle det og forbedre os hver eneste dag.

        

Sæt retning

Med din kommercielle tænkning og dine stærke kommunikative evner skaber du følgeskab. Samtidig spiller du en afgørende rolle i videreudviklingen af vores strategiske afsæt og potentiale. Du leder forretningen, og vi forventer, at du udnytter de muligheder, du har for at påvirke den. Vi søger en leder, som kan inspirere og eksekvere, så vi kan udvikle vores nuværende position på markedspladsen. Det lykkes kun, hvis alle evner at løfte rådgivningen og kundeoplevelsen til et nyt niveau. Da vi altid stræber efter at blive bedre og samtidig oplever en sektor og et marked i konstant udvikling, er det afgørende, at du har mod til at sætte retning og evner at skabe følgeskab.

       

Forretningsindsigt

Du har økonomisk indsigt, regnskabs- og kreditforståelse samt erfaring med salg og salgsledelse inden for Wealth Management. Du er analytisk stærk og kan kombinere din teoretiske viden med en praktisk indstilling. Det er afgørende, at du er kommunikativt stærk og har ledererfaring, der gør dig i stand til at påvirke vores mål og de beslutninger, vi træffer. Gennem løbende feedback og opfølgning formår du at lede erfarne rådgivere med høje forventninger til deres arbejdsliv.

      

Din nye arbejdsplads

Private Wealth Management er en del af Nykredit Wealth Management, som servicerer og udbyder kapitalforvaltning til Nykredits mest formuende kunder. Vi er 102 medarbejdere i Aarhus og København. I Private Wealth Management tror vi på, at et stærkt team resulterer i faglig udvikling og glade medarbejdere, der hver dag gør deres bedste for at skabe værdi og overblik for kunderne.

      

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt direktør for Private Wealth Management Lotte Månsson, 44 55 12 93 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Ansøgningsfrist: 10. juni 2019 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Med en jobagent modtager du en e-mail, når der opslås jobannoncer, der matcher denne søgning - så er du altid opdateret

Lignende job
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Arbejdernes Landsbank
København, Storkøbenhavn
Virksomhedsprofiler